UTA Arad

Abeid se desparte de fanii arădeni la UTA – FC Botoșani, fundașul stânga pleacă la CFR Cluj!







Ca și Roger jr în urmă cu doi ani, după un UTA – Dinamo, Aly Abeid (26 de ani) va avea ocazia să-și ia rămas de la publicul arădean la finalul unui meci oficial. Se va întâmpla deseară, la UTA – Botoșani, după care fundașul stânga din Mauritania va pleca la CFR Cluj, grupare cu care oricum semnase un contract valabil din sezonul 2024-2025.


Fiindcă Adrian Mutu și-l dorește foarte mult pe căpitanul naționalei Mauritaniei, Neluțu Varga va pune pe masă 100 de mii euro, pe care arădenii îi vor primi în două tranșe, dar din care vor plăti și TVA-ul. Mircea Rednic era – oarecum – resemnat cu pierderea lui Aly și a și indentificat un fundaș stânga liber de contract, deci transferabil și după miezul nopții, când se încheie mercato în SuperLigă.


La un moment dat, s-a pus problema ca Petar Mamic să vină la UTA în schimbul lui Abeid (plus 40-50 de mii de euro din partea clujenilor), însă croatul are deja două echipe în acest sezon. Și asta chiar dacă întrecerea internă din Lituania s-a încheiat, căci jucase cu Zalgiris în preliminariile pentru cupele europene valabile pentru stagiunea 2023-2024.

2 comentarii

  1. Mișto, UTA ii găsește,ii aduce in Super liga, aici învață limba, aici se formează că jucători de fotbal iar apoi ii transfera pe nimic sau aproape nimic la CFR, caz Roger, Otele, Abeid, chiar și amaratul de Denis Rusu.

    17
    2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button