Șoimii Lipova

Lipova s-a specializat în rezultate albe în amicale, după Sântana, a urmat Crișul Sântandrei! Bain a ajuns la spital





Pentru a doua sâmbătă la rând, Șoimii Lipova obține remiza albă, un rezultat mai puțin întâlnit în amicale. După 0-0 la Sântana, echipa lui Cristi Todea și Norbert Polgar repetat scorul și cu Crișul Sântandrei, chiar pe noua arenă a orașului de pe Mureș.

Nu a fost un amical prea deschis, cu multe ocazii clare, însă ambele staffuri tehnice rămân cu antrenamente bune. Pentru „șoimi”, Șimăndan și Vlad au avut trei-patru șuturi periculoase spre poarta ex. utistului Anca Trip, bihorenii mai contând și pe Hora și Sorian, alți doi foști fotbaliști ai „Bătrânei Doamne”, dar și pe ex. ineuanul Cahill. „A fost un joc bun, dar fără goluri. Am avut un gol marcat, dar anulat de arbitri. În general sunt mulțumit de prestația echipei”, a declarat antrenorul Gheorghe Ghiț, antrenorul celor de la Sântandrei, pentru bihon.ro.

Lipovanii au tremurat pentru Adrian Bain, căruia i-a sărit umărul după un duel aerian și a ajuns direct la spital. După investigații a fost externat și de marți-miercuri, ar trebui să revină la antrenamente. „Ne-am speriat pentru Adi, ne bucurăm că e bine. Cât despre joc, eu zic că ne-am ridicat la înălțimea unui adversar puternic, cu nume importante la acest nivel, dacă îi menționăm doar pe Oros, Hora sau Sorian, dar și alții pe care i-a luat de la FC Bihor. Am făcut, zic eu, una dintre cele mai bune reprize din amicalele iernii, am jucat bine între linii, am ajuns să tragem mult la poartă, chiar dacă nu am fost prea periculoși. Rămânem cu al doilea meci la rând fără gol încasat, un lucru bun la Lipova, după ce pe finalul anului trecut am cam luat apă, ca să zic așa. Pe de altă parte, nu e bine că nu marcăm, dar mai avem două săptămâni să ne pregătim cât mai bine de meciul cu Pecica”, a menționat Norbert Polgar, „secundul” lui Cristian Todea. Socodorul și Lotus Felix sunt adversarii de săptămâna viitoare din amicale pentru lipovani.

Formații:

Lipova: Buta – Candreanu, Petruț, Bain (30 Puta), Franklin – Vlad, Salka, Said, A. Nica – Dinu Șimăndan. Din minutul 60 au jucat: Nedelea – Bokse, Bălașa, Brad, Chelea, Andrieș, Passi.

Crișul Sântandrei: Anca Trip – Drăgan, Oros, Stan, Bondor – A. Achim, Sorian, C. Trip, Maghiar – Hora, Popescu. Au mai jucat: Cahill, Baciu, Chiș Toie, Țifra, Pașca, Balogh, Ban, R. Pop.

 Arbitri: Alexandru Andea – Ionel Moldoveanu, Maximilian Tănăsescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button