BaschetCluburi polivalente

CȘS Gloria Arad aduce o nouă baschetbalistă în atenția loturilor naționale, iar 14 înotători s-au calificat la Naționale





Eva Roman, baschetbalistă legitimată la CSȘ Gloria Arad, a primit convocarea oficială pentru a participa în perioada 1-7 aprilie, la Drobeta Turnu Severin, la o nouă acțiune organizată de Federația Română de Baschet – FIBA Youth Development Fund U14 România.

Sportiva clubului arădean a participat în perioada 20-24 martie la Campul Național FIBA Europe Youth Development Fund, alături de 65 de sportivi (fete și băieți) din generația 2010, aleși în urma campurilor regionale desfășurate de sucursalele Federației Române de Baschet.

Eva va susține începând de luni, 1 aprilie, o pregătire centralizată, iar apoi va participa la câteva jocuri internaționale în tricoul naționale România U14F până duminică, 7 aprilie.

14 înotători calificați la Campionatele Naționale din această vară

În altă ordine de idei, după Campionatele Naționale Regionale de la Târgu Mureș (16-17.03.2024) și Oradea (23-24.03.2024), CSȘ Gloria Arad are 14 înotători calificați la Campionatele Naționale din această vară. Lista lungă de copii calificați la Campionatele Naționale a fost completată cu Mihai Toma, Raluca Draga și Alexandra Herlo, care peste trei săptămâni, împreună cu alți înotători ai clubului arădean (Karla Zamfir, Maya Tebuie, Iulian Bucșă, David Neamțu, Alexandru Moșneang) vor participa la Campionatele Naționale Școlare de la Baia Mare. Sportivii sunt pregătiți de profesorii Sebastian Lucaci, Silviu Haș și Csaba Nagy.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button