Socodor

Lezeu și-a pus amprenta pe victoria Socodorului la Cermei și acum le pune gând rău și ineunilor: „Vrem alte puncte, sperăm ca la final să fim deasupra liniei”

CS Socodor a obținut al doilea succes din startul lui 2024, egalând numărul de victorii din toată stagiunea de toamnă. Punctele obținute sâmbătă sunt cu atât mai importante cu cât au venit în fața contracandidatei directe pentru locul 8, Gloria Lunca Teuz Cermei, pe care – de altfel – au și băgat-o sub linie în locul ei.

Omul succesului cu 3-2 din Țara Sămădăilor a fost, fără îndoială, Alexandru Lezeu, care a pasat la primul gol al echipei sale și l-a marcat pe cel de-al doilea, cu  o execuție spectaculoasă. De altfel, Tiberiu Darazs spunea după meci: „Ne-au și intrat execuțiile și am avut un Lezeu imperial astăzi, a fost omul meciului. Chiar vorbeam aseară că s-ar putea să nu poată juca, dar azi a intrat foarte bine ca mijlocaș stânga. I-am surprins pe adversari, iar în a doua repriză când Mintaș s-a simțit rău, a trecut închizător”, spunea antrenorul divizionarei terțe din comuna arădeană.

Lezeu este bihorean, are 27 de ani și a fost crescut de Liberty Salonta și a mai jucat pentru Luceafărul Oradea, CS Mădăras și CAO. „A fost o victorie importantă pentru noi la Cermei, sunt trei puncte mari, ne bucurăm că am trecut peste ei în clasament. Obiectivul e să ne salvăm de la retrogradare și avem o serie bună de meciuri, am pierdut doar la Lipova la limită în ultima lună. În rest am scos puncte cu toate echipele din zona noastră. Am început mijlocaș stânga, după care am jucat în fața apărării. Îmi place în față, mă atrage poarta, mă bucur pentru realizările mele de la Cermei. La primul gol, e mai mult meritul lui Mercioiu, a fost unde trebuie. Am marcat și un gol și am ratat tot cu un șut cu exteriorul, puțin pe lângă poartă. Am fost decisiv la Cermei, altădată a fost poate altcineva, e important să luăm puncte. E meritul tuturor și sperăm ca la final de campionat să fim deasupra liniei”, susține polivalentul mijlocaș, care a pus umărul și la promovarea în premieră a echipei din Socodor pe scena eșalonului trei al fotbalului românesc. Acesta susține că nu este 100% din punct de vedere medical: „Am o entorsă la genunchi de câteva săptămâni, poate chiar luni și am momente când mă mai supără. Am fost incert pentru meciul de la Cermei, dar până la urmă a fost bine și important e că am câștigat”.

Pentru trupa lui Darazs și Cameniță urmează un nou meci direct, cu cealaltă formație arădeană aflată în dificultate, în subsolul clasamentului. Vineri, de la ora 17, Socodorul joacă pe „Centralul” din Ineu cu „lanterna” ACB.  „Urmează un meci abordabil la Ineu, sperăm să o ținem pe această linie, să continuăm jocul bun și să luăm cele trei puncte. Mergem acolo cu un singur gând, victoria”, a adăugat Lezeu.

Turcuș își va ispăși ultima etapă de suspendare la Ineu, iar Șerăngău rămâne indisponibil până la finalul stagiunii. Mucha – Clej, Pele, Gherheș, C. Covaci – Țoca, Mintaș – Ciornei, Lezeu, D. Covaci – Mercioiu ar trebui să fie „11” – lea celor din Socodor în deplasarea de vineri.
Articole de la JOHNNYBET
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button