Șoimii Lipova

Lipova vrea să rezolve chiar la Periam „ecuația” locului 6! Andrieș: „Nu ne facem calcule pentru un egal, vrem să câștigăm!”Dintr-o dată Șoimii Lipova a schimbat pasul în play-outul seriei 8-a a Ligii a III-a și a rezistat atacului celor de la Periam la locul 6. Echipa pregătită de Norbert Polgar a ajuns la trei victorii consecutive, iar vineri, de la ora 18, are „ciocnirea” directă cu Avântul, în județul Timiș.


La prima vedere, formației de pe Mureș i-ar convine și remiza, pentru a menține distanța de trei puncte cu o rundă înainte de  final, cuvântul de ordine e victoria. „După înfrângerea grea cu Cermeiul, am vorbit între noi și ne-am spus că așa nu merge și ne-am impus să câștigăm totul până la final. Avem trei victorii consecutive, ne mai lipsesc două, iar meciul de la Periam e cel mai important pentru simplul fapt că este următorul. Știm că întâlnim o echipă bună, incomodă, ce are și ea moral după victoria de la Pecica, dar ne uităm doar în la noi și eu zic că avem un lot mai valoros și mai unit. Așadar, nu ne facem calcule pentru un egal, vrem să câștigăm”, spune Mario Andrieș, mijlocașul ofensiv de 21 de ani al Lipovei. Împrumutat de la UTA, acesta se reîntâlnește vineri cu fostul său coleg din „alb-roșu”, Armand Popescu și adversarul din derby-urile cu Poli, de la juniori, ex. polistul Alexandru Gaspar.


Andrieș încearcă să intre în atenția lui Rednic: „Am văzut că dânsul încurajează jucătorii tineri”

Andrieș a primit mai multe șanse de la Norbi Polgar mai akes după accidentarea golgheterului Dinu. Mijlocașul a jucat vârf și chiar a marcat unul dintre golurile cu care Lipova a produs surpriza în fața liderului play-outului, imediat după Paști. „Nimănui nu-i place să stea pe bancă, dar de fiecare dată când s-a apelat la mine am încercat să dau tot ce e mai bun. Joc și atacant, nu este nicio problemă, am mai făcut-o la juniori, important este să-mi ajut echipa. Golul cu Pecica a fost important pentru mine și Lipova, am demonstrat că nu e așa mare diferența dintre noi și ei, dimpotrivă. Sper să mai primesc șanse în aceste ultime etape, să mai am și realizări, iar la vară poate domnul Mircea Rednic îmi va oferi oportunitatea să arăt ceea ce pot. Am văzut că dânsul încurajează jucătorii tineri, vreau să încerc să-l conving că pot rămâne în lotul primei echipe”, mai afirmă Mario Andrieș.

Odată cu revenirea pe teren a lui Dinu și a lui Franklin la atrenamente, lipovanii îl mai au incert doar pe fundașul Fieraru. Acesta și-a spart arcada în meciul de la Ineu, a și ajuns la spital și i s-au recomandat câteva zile de pauză.Formații probabile:

Periam: Antonescu – Filip, Roșus, Cristea, Rancov – Oancia, R. Jurj – Mager, Olteanu, Viașu – Prața

Lipova: Iliescu – Candreanu, Petruț, Bain, Vlad – Andrieș, Said, D. Salka, A. Nica – Șimăndan, Dinu.

Un comentariu

  1. Ai jucat si tu trei meciuri si deja visezi la Uta . Cred ca unii sunt din alte filme . Fi realist copile. Tu nu ai putut la liga 3 si ai facut tusa mult timp si acum brusc vrei la.Uta. Ca vis e ok ca realizare ….nu in viitorul apropiat

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button