Șoimii Lipova

Lipova și-a atins obiectivul minimal după remiza cu Cermeiul! Polgar: „Nu am fost inspirați la finalizare, un campionat cu bune și rele”

Înainte de concluzia play-outului, se vorbea despre o posibilă relaxare prematură a celor de la Progresul Pecica și Șoimii Lipova, care le aveau în față pe echipele ce luptau – la „baionetă” – pentru salvare. Câștigătoarea play-outului a făcut – până la urmă – instrucție cu Socodorul (9-2), iar „șoimii” au ținut-o șah pe Cermei, în condițiile în care au ratat cel puțin trei ocazii mari de gol.

S-a terminat 0-0 pe gazonul mocirlos de noua arenă a orașului de pe Mureș, rezultat ce a ajutat-o pe Lipova să termine sezonul pe locul 6, ajutată și de Ineu, care a bătut Periamul (2-1). „Am făcut un meci destul de bun, am avut cinci ocazii mari de tot, zic eu. Inclusiv o bară a lui Dinu, dar și ocaziile cu capul ale lui Michel (n.a. Vlad) sau Nica. Am controlat jocul în mare parte, am ajuns prin posesie și ruperi de ritm în careul advers, dar am ratat din nou. Nu am fost inspirați la finalizare și atunci a rezultat acest 0-0. Nici nu am știut rezultatele de la Pecica și Ineu pe toată durata meciului. Pregătisem partida la victorie, aveam și noi obiectivul nostru, cum și ei au avut obiectivul lor și a fost un meci frumos. Până la urmă, ambele echipe ne-am atins scopul, iar eu îi felicit și pe cei de la Cermei că s-au salvat de la retrogradare. Terenul ne-a pus și nouă probleme, căci am încercat să construim cu mingea la nivelul gazonului, sperăm ca la anul să refacem puțin terenul și să creștem și calitatea jocului”,a spus Norbert Polgar.

Așadar, tânărul tehnician a anticipat puțin întrebarea legată se posibilitatea ca el să continue pe banca „alb-albaștrilor” și asta în condițiile în care conducerea clubului a fost mulțumită de aportul său. „Nu știu ce va fi, a fost un campionat și cu bune și cu rele. Important este că împreună cu domnul președinte Stamate ne-am impus un obiectiv și am reușit să-l îndeplinim, am terminat pe locul 6. A fost prima mea experiență ca și antrenor principal și e important că echipa și-a îndeplinit acest obiectiv minimal din play-out. Despre jucătorii care vor rămâne sau cei care vor pleca nu vreau să vorbesc acum, important este să ne redresăm cu toate problemele de la club existente până acum și să încercăm să schimbăm fața echipei”, a adăugat Polgar, care l-a înlocuit pe Cristian Todea pe banca „șoimilor” exact la finalul sezonului regular.

În play-out, lipovanii au cules 15 puncte cu Polgar pe bancă, având – însă – golaveraj negativ, 12-14.

Şoimii Lipova – Gloria Lunca-Teuz Cermei 0-0

Formații:

Lipova: Iliescu – Bokse, Petruț, Fieraru, Franklin – Vlad, Said, D. Salka (83 Bălașa), A. Nica – Șimăndan (76 Brad), Dinu. Antrenor: Norbert Polgar

Cermei: R. Rusu – Balasz (6 Novac, 81 Stamorean), D. Lazăr, Siminic, Iosu –  Hațegan, Piț – Ghighilicea, I. Tănase, Sevici – Vasinc. Antrenor: Radu Popa

Arbitri: Marius Chioran (Floreşti – Cluj) – George Suciu (Câmpia Turzii), Claudiu Giorgiu (Cluj-Napoca)

Observatori: Ciprian Tranca (Timişoara), Petru Boros (Oradea)

FOTO: Costel Șerban
Articole de la JOHNNYBET
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button