UTA Arad

Propunere de colaborare străină pe masa UTA-ei





După ce în urmă cu o jumătate de an, oameni de afaceri italieni și elvețieni, adunați în jurul fostului internațional, Florin Răducioiu, s-au arătat dispuși să se implice financiar la UTA, la ușa clubului fanion bat alți investitori străini. Cel puțin intermediarul lor e tot italian, are afaceri inclusiv în domeniu, respectiv o firmă mare de impresariat sportiv și a trimis deja o scrisoare de intenție pe adresa conducerii Campioanei Provinciei.

Pe scurt, ar fi vorba despre preluarea cheltuielilor de la echipa de Liga a 2-a, cu întărirea rapidă a lotului de jucători și oferirea de prime importante de joc, toate cu scopul ca „alb-roșii” să atace promovarea. Sigur, restul detaliilor, respectiv forma în care s-ar putea colabora, sunt studiate de șefii „alb-roșiilor” și posibil și de reprezentanți ai municipalități, știindu-se faptul că marea parte a bugetului clubului e asigurat din bani publici.

E de așteptat ca în zilele următoare să aibă loc și o primă rundă de negocieri, față în față, între cele două părți, dar asta numai dacă șefii clubului UTA vor crede de cuviință că se poate ajunge la o formă de colaborare.

11 comentarii

  1. prietenii lui catanzariti..italienii au facut mereu afaceri bulgaresti in fotbalul nostru..oare cand ce credibilitate mai au acesti asa zisi investitori sau colaboratori italieni? nu sunt fanatic si conducerea face bine ca ia in calcul colaborari si studiaza propunerea dar pana acum italienii nu au facut nimic bun ci dinpotriva au falimentat in trecut pe uta nu o data..

    0
    0
  2. O colaborare nu inseamna vinderea echipei. Atat cat controlul il detin aradenii, nu cred ca se poate intampla ceva rau! Posbilitatile actuale le cunoastem. Riscam sa ne plafonam la acest nivel.

    0
    0
    1. Prefer sa ne plafonam la acest nivel decat in colaborare cu italieni, din nou. Sper ca cei de la conducere nu sunt atat de prosti incat sa creada ca vor ramane cu ceva bani dupa vanzarea jucatorilor. Cum scria si in articol, se vrea promovarea rapida in Liga 1, sa curga ofertele pentru jucatori, acestia se vor vinde ca painea calda si ne intoarcem inapoi de unde am plecat in urma cu cativa ani.

      0
      0
  3. Când aud de italieni in fotbalul românesc mi se face părul măciucă…de parcă n-ar fi atâtea exemple despre „profesionalismul” acestor cetățeni….Să stăm liniștiți la locurile noastre, zic….când noul stadion va fi gata,sigur vor fi mulți care vor dori să se implice…iar din ăia mulți, poate-l găsim pe cel potrivit pentru UTA.

    0
    0
  4. Subscriu la ce spune @Dan. Nu cunosc o afacere cu italieni, in Romania, care sa se fi terminat bine.Sint convins ca este o manevra a conducerii actuale UTA, prin care sa reactioneze la acuzele ca Atletico paraziteaza UTA si s ne ameninte ca ar putea fi si mai rau.A fost odata Gandolffi, dar a fost facut praf de Passinii, de Lupas si ai sai de la Romwest, care ,la fel ca azi, si-au vandut jucatorii, prin Romwest , dupa ce cota le-a facut-o UTA, pe banii italianului. Nu vreau sa aud si sa cred intr-o asemenea afacere,cu atat mai mult cu ci apare implicat si numele lui Raducioiu,care azi nu mai reprezinta nimic in fotbal. Repet e manevra dlui Meszar

    0
    0
  5. Mai bine ne multumim cu ce sponsori avem,poate se vor mai alatura si altii,chiar daca nu vor baga sume mari.Imi este scarba cand aud de investitori italieni,acestia au distrus fotbalul in Arad.Poate in 2020 cand va termina si falca stadionul va veni atunci un sponsor serios ,roman sau strain dar cu credibilitate.Pana atunci sa merge usor pe drumul nostru si sa nu ne mai lasam pacaliti de macaronari !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button