UTA Arad

Pelici, foc și pară după eșecul cu UTA: „Mi-e greu să mă liniștesc și să nu fac greșeli care să mă coste în cariera de antrenor”





Mioveniul își punea mari speranțe într-un succes cu „Bătrâna Doamnă” pentru a-și recăpăta șansele la un loc promovabil. Argeșenii au avut reacție după golul rapid al lui Gligor, dar Staicu nu a fost în zi de gol. Apoi, după „roșul” încasat de Gugu și-a complicat existența și a terminat prin a încasa și golul doi. „A fost o miză mare la acest joc. Am început cu handicap, de la 0-1, dar nu aveam voie să reacționăm la nervi așa cum s-a întâmplat la eliminare. Am avut multe ocazii, am ratat prin Staicu și Rădescu, a doua repriză am avut șansa să reintrăm în joc prin Neagoe și apoi în loc de 1-1 la Ayza a venit golul lor de 2-0 și s-a terminat. Era foarte greu să joci cu echipa de pe locul doi în zece oameni, dar noi am făcut-o timp de 70 de minute”, a spus Alex Pelici, vizibil supărat în special pe decizia asistentului Vișan, care i-a anulat eronat un gol lui Ayza.  „Mi-e greu să mă liniștesc și să nu fac greșeli care să mă coste în cariera de antrenor. Luați cele două meciuri, cu Călărași și cu UTA, sunteți specialiști, trageți voi concluziile. Atât despre arbitraj”,  a fost remarca tehnicianului celor de la Mioveni.

Întrebat care ar fi cauzele eșecului din această seară, Pelici a adăugat: „Nu a fost ghinion, a fost lipsă de concentrare. Inevitabil se creează o anumită stare de presiune după performanța bună în Cupă, când am eliminat Steaua. Și în campionat eram acolo, aveam șanse la primele locuri. Au crescut pretențiile, ne-am depășit obiectivul inițial, am ridicat standardele și a intervenit presiunea. Sigur că publicul ar vrea să repetăm succesele și în jocuri cum au fost cele cu Călărași și UTA. Presiunea nu este neapărat un lucru negativ. Încercăm să construim, nu jucăm cu pase în adâncime, ducem mingea cu faze construite, dar suferim acolo la finalizare. E nevoie de jucători de mare performanță și cu psihic puternic pentru astfel de situații. Reproșurile la adresa jucătorilor le facem direct, la noi, nu în public. Vom vedea ce va fi, eu sunt optimist, echipa joacă”.

După eșecul cu „roș-albii”, trupa argeșeană pare ieșită din calculele promovării, dar Alex Pelici încearcă să rămână optimist: „Campionatul se joacă, se vor mai pierde puncte. Astăzi, UTA putea fi învinsă și mai sunt echipe care pot să ia puncte UTA-ei. Ne vom bate probabil pentru un loc trei”.

Spre finalul partidei din această seară, au fost spectatori care i-au cerut demisia fostului fundaș. „Oamenii sunt nemulțumiți, pot să ceară demisia, e normal. Dacă eu sunt de vină, nicio problemă, putem rezilia contractul dacă este mai bine pentru echipă”, a fost comentariul de final al lui Pelici.

 

 

 

 

10 comentarii

  1. pelici asta a vazut alt meci. eliminarea a fost corecta. golul lor poate, poate nu a fost offside, dar apoi trebuia a doua eliminare la ei. per total arbitraj in nota campionatului nostru, cu greseli de ambele parti. mioveniul a fost depasit clar de uta.

    0
    0
    1. Eliminarea a fost corecta si poate meritau inca una,dar golul,cu siguranta a fost valabil.Daca raportam pozitia ultimul aparator (Gligor) si a atacantului (Ayza) fata de de acelasi reper fix si nu intre ei, atunci ne da gol valabil.
      HAIDE UTA!!!

      0
      0
  2. Linistete-te nenea Pelici sa nu faci infarct, dar in tur cum a fost cand ati primit penalty la Arad , la un fault la 1m in afara careului ? Atunci nu iti venea sa explodezi ?

    0
    0
  3. Mai nea Pelic, asta este, azi ai pierdut pt. ca UTA. a stiut ce vrea intrand pe teren cu multa determinare si bravo lor si sa joace la fel si cu brasovul . Forta UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  4. Mai Sandu Pelici,tu ca banatean nu trebuie sa fi suparat pe UTA,caci eu am stiut bine pe parintii tai,tatal SANDU fiind impresar artistic,asa l-am cunoscut in Timisoara.,iar o matuse o aveai la Severin…Tu trebuie sa fi suparat pe cei din Afumati care dupa 0-0 la pauza cu Juventus,s-au pus capra….si a venit 3-0 !Stiu ca e ,,tare,, Chivorchean,,la FRF,dar si UTA il poate bate in acest retur…. NU M-AM MAI UITAT LA BLATUL de la Afumati si spun :>HAI UTA !<

    0
    0
  5. Ai dereptate,Le are cu …c-am dubioasa victoria Juventusului cu Afumatii, dupa 0-0 la pauza ,cu toate ca etapa viitoare suntem obligati sa tinem cu Juventus pt. ai bate pe Sepsi si UTA. sa castige obligatoriu cu brasovul. Dubios a fost si golul doi al lui Sepsi ,cand s-a vazut fault clar la mijlocul terenului si apoi ofsaid clar la Hadnagy !! Dar stai tu linistit ca Sepsi o sa ia bataie cat de curand si de la Chindia in mod sigur, ii mananca cu tot Cherchez si Negut !!!

    0
    0
  6. Salutari NELULE, ca si pe tine te contreaza unii ,,prieteni,,dar vad ca te pricepi la pronosticuri si doar in etapa 33 vine Sepsi la Chindia si pana atunci ar trebui scosi din lupta de altii,gen Satu Mare…Calarasi.In fotbal e valabila melodia,,Curva-i lumea,,Nu mai apare opinia lui PUIU din Sibiu..?Sanatate maxima suporterilor adevarati ai UTA-ei sai .Sportarad sa prezinte poze la zi cu NEUMANUL ,ca a venit primavara si santeristii pot lucra !Hai UTA!

    0
    0
  7. Parca am fi la „Profetii despre trecut” avandu-i in rolurile principale pe militianul agramat si prietenii sai.
    Furati curent, ba!!! 🙂

    0
    0
  8. Este bine ca, UTA. joaca pe teren propriu cu Brasovul, Sepsi ,Satu Mare si Chindia,dar la fel de adevarat este ca sunt meciuri foarte grele pe care trebuie castigate daca se vrea liga1a.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button