Baschet

Nicio șansă în Europa în trei jucătoare de la prima echipă: CSM Satu Mare – FCC ICIM Arad 84 – 46





Cu un lot improvizat, în componenţă regăsindu-se doar trei jucătoare din echipa de bază, FCC ICIM Arad a cedat la Satu Mare, 46-84, într-un meci contând pentru Liga Europei Centrale. Cu această victorie, a patra consecutivă, sătmărencele și-au asigurat primul loc în grupă și implicit calificarea în faza superioară a competiției. De partea celaltă, ICIM-ul (o victorie la activ în actuala stagiune a CEWL), a decis să se concentreze pe campionat. De altfel, antrenorul Bogdan Bulj nu a trimis nicio jucătoare străină la Satu Mare, ci pregătește în cel mai mic detaliu „bătălia” cu campioana en-titre, Sepsi Sfântu Gheorghe, de sâmbătă, de la Polivalenta arădeană.

De menționat, că FCC ICIM joacă și azi la Satu Mare, în aceeași formulă, în cadru ligii secunde, iar vineri vor evolua la Cluj tot în același eșalon.

Aseară, pentru FCC ICIM Arad au evoluat și au înscris: Flavia Ferenczi 16 puncte, Adela Mercea 10, Cristian Zidaru 9, Izabella Ciorban 4, Patricia Gădărici 3, Diana Spinean 2, Claudia Ciorban 2, Larisa Ebervein, Alexandra Rotariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button