National Sebis

FC Brașov, Unirea Tărlungeni sau CS Mioveni, parteneri de amicale pentru sebișeni

Chiar dacă îi despart 8 puncte de liderul ASU Poli Timișoara, sebișenii nu au renunțat la gândul promovării. Rică Neaga a preluat frâiele pe malul Crișului Alb și a ridicat puțin standardele atât în ceea ce privește lotul de jucători, dar și condițiile de pregătire. Bujor, Săulescu și juniorul Tomșa sunt primele transferuri ale „alb-albaștrilor”, care – însă – până la data reunirii (18 ianuarie) vor mai perfecta și alte mutări din rândul fotbaliștilor cu experiența ligii secunde.

Până una alta, cantonamentul de la Băile Tușnad a fost bătut în cuie și odată cu ele și câteva meciuri de verificare ce se vor disputa în acea perioadă. „Din 25 ianuarie și până pe 5 februarie ne vom pregăti în stațiunea montană din județul Harghita. Am legat și primele amicale, cu divzionarele secunde FC Brașov, Unirea Tărlungeni și CS Mioveni. Tindem spre Liga 2-a, e normal să ne măsurăm forțele cu echipele care sunt deja acolo”, ne-a mărturisit Călin Cojocaru, managerul sebișenilor.

Timp de 11 zile, cartierul general al sebișenilor va fi Hotelul Anna din stațiunea aflată la 650 de metri altitudine în Carpații Orientali.

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close