CS INEU liga 3 arhivă

Plus de experiență pentru ineuani: A revenit Iaroș!

Cristian Sculici avea mare nevoie de un fundaș central pentru a acoperi plecările lui Wild, Tudoroiu și Ciobanu și problemele întâmpinate recent cu Paul Călăcean. Astfel, zărăndanii au ajuns la Dușan Iaroș, fotbalist care s-a despărțit în această iarnă de Crișul Chișineu Criș. „Ne-am înțeles cu el asupra tuturor aspectelor contractuale, urmând ca mâine să-l legitimăm la AJF, prin echipa a doua”, a confirmat Ionuț Benea, directorul sportiv al „alb-albaștrilor”.

La 36 de ani, Iaroș vine cu un plus de experiență pe un post, cel de fundaș central, ce necesită acest lucru. „Deși a făcut o parte din pregătirea de iarnă cu Crișul, este clar că fotbalistul are ceva carențe fizice, dar sunt sigur că ne va ajuta imediat prin experiența sa și știința jocului”, a precizat și Sculici.

Dușan Iaroș a evoluat pentru CS Ineu până în vara anului 2013, când a pus umărul la promovarea echipei în Liga 3-a, cu ocazia barajului de la Alba Iulia cu Kinder Junior Paleu. În cariera sa, puternicul fotbalist a mai evoluat și în Slovacia, dar și la Victoria Nădlac, Național Sebiș și Crișul Chișineu Criș.

Comentarii Facebook

0
0

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close