Arhivă articole

Răul de deplasare continuă și în retur: Lugas Oradea – CS Ineu 3-2Dacă acasă s-au descurcat cât de cât în toamnă, pe terenuri străine, fetele Ineului nu se pot debloca. În afara remizei de la Becicherecul Mic, „alb-albastrele” au înregistrat doar înfrângeri, cum s-a întâmplat și azi în prima partidă a returului Ligii I feminine.

Pe terenul „Motorul” din Oradea, ineuancele s-au întrecut în ratări și au greșit copilărește la cele 4-5 ocazii ale gazdelor, ce au produs și trei goluri. S-a încheiat 3-2 pentru Lugas, reușitele vizitatoarelor purtând semnătura lui Mihăieș și Cociuba. „Păcat de ocaziile mari pe care le ratăm cu atâta ușurință. Atât în prima repriză, cât mai ales după pauză am avut situații numeroase de a marca. Am fost și în situația de a rata 5 ocazii de singure cu portarul într-un singur minut”, ne-a mărturisit Cosmina Nicodin, antrenoare și jucătoare la CS Ineu.

Moț – Vamanu (Mihăilescu), I. Longa (Bonț), Covaci, Preală – Dragoș, Haida, Nicodin, Cozac – Cociuba, Mihăieș a fost formula folosită de echipa din Țara Zărandului pe Crișul Repede. Alexandra Longa e accidentată, Măcelaru – bolnavă, Paven nu a avut drept de joc, iar Mladin nu a putut face deplasarea din motive personale. Până pe 3 aprilie, când ineuancele joacă acasă cu Becicherecu Mic, se speră recuperarea tuturor jucătoarelor.

0
0
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.