National Sebis

Bujor dă din casa fostei echipe: „Punctul forte al Ineului, apărarea”





Până spre finalul lunii decembrie a anului trecut, ineuanii credeau că se vor baza tot pe Cătălin Bujor între buturi. Oferta mai bună a Sebișului, l-au făcut pe fostul portar al UTA-ei să schimbe cluburile în Țara Zărandului, fiind integralist în cele trei partide oficiale din acest an. „Patru goluri luate în trei meciuri sunt cam multe pentru noi, trebuia să fim mai atenți, mai concentrați. Din păcate, am pierdut teren prețios în lupta pentru primul loc, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne descurajăm. Luăm fiecare meci în parte, sperăm să scoatem maxim, începând chiar de sâmbătă”, spune numărul unu al trupei lui Neaga.

Iar viitoarea partidă Bujor o joacă chiar în fața fostei formații. „Nu au mai rămas mulți jucători din echipa din tur, dar au venit alții care au dovedit că pot pune probleme. Dar, ca și în perioada în care am fost eu acolo, punctul lor forte e apărarea. Pe lângă portar au mai schimbat doar un jucător, cu unul mult mai experimentat, deci va trebui să fim foarte pragmatici sâmbătă. În schimb, pe atac, nu stau foarte bine, dar rămâne de văzut dacă îi vor avea la dispoziție și pe jucătorii olandezi, despre care nu știm prea multe”, a dăugat goalkeeprul de 25 de ani.

Până la urmă, sperând că a fost înțeles de conducerea și antrenorii Ineului, Bujor consideră că prin plecarea sa l-a ajutat indirect și pe Alex Mitrea. „Se știe că are calități bune, doar că îi lipseau meciurile. Acum are ocazia să-și intre din nou în mână, să-și relanseze cariera, sper totuși să nu facă cel mai bun meci al lui chiar împotriva Sebișului”, a încheiat portarul crescut de Atletico Arad.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button