Arhivă articole

Zdrenţan, juniorul bun la toate la CS Ineu: „Sper să joc cât mai sus”

Unul dintre marile câștiguri ale lui CS Ineu de la venirea lui Cristi Sculici la timonă îl reprezintă Dacian Zdrențan. Crescut de Atletico, fotbalistul s-a „repatriat” în vara anului 2014, iar de atunci a crescut de la meci la meci. De meserie fundaș dreapta, fotbalistul de 18 ani a mai fost folosit și ca mijlocaș pe aceeași bandă sau „închizător”, pentru ca în derby-ul cu Național Sebiș să facă pereche în centrul defensivei cu mult mai experimentatul, Tibi Bier. 

– Dacian, de obicei joci fundaş dreapta. Contra Sebişului ai fost folosit fundaş central. Cum te-ai simţit pe acest post oarecum nou?

– Am mai jucat fundaş central la Atletico, iar în meciurile amicale din iarnă am fost folosit tot pe acest post. Încep să mă acomodez, cred că mă descurc.

Adversarul tău de azi (n.a. sâmbătă), GeluVelici, are meciuri în prima ligă…

– Am observat imediat că e un jucător de calitate. L-a, avut pe Bier lângă mine, mi-a fost de ajutor, cred că am reușit să-l anihilăm dacă nu a marcat.

– Eşti născut în 1997, mai poţi fi folosit încă un an ca jucător sub 19 ani. Deja ai disputat multe meciuri în Liga a 3-a…

– Îi mulţumesc domnului Sculici pentru încrederea pe care mi-a oferit-o. E bine că am meciuri în Liga a 3-a, dar eu sper să ajung să joc mai sus.

– E echitabil rezultatul de egalitate?

– Da. Sebişul a avut o ocazie de gol imensă în final, dar şi noi ne-am creat ocazii mari pe tot parcursul meciului.

– Aţi acumulat patru puncte în acest an. Sunt multe sau puţine ?

– E bine. Ţinând cont că nu eram prea bine văzuţi înaintea returului, sunt bune şi aceste puncte. Cu puţin noroc puteam obţine rezultate mai bune.

 

0
0

Un comentariu la articolul: “Zdrenţan, juniorul bun la toate la CS Ineu: „Sper să joc cât mai sus”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.