National Sebis

Cojocaru: „O victorie muncită, am fost echipa mai valoroasă”





Coincidență sau nu, Sebișul a obținut o victorie prețioasă chiar la revenirea lui Călin Cojocaru pe banca tehnică.  În această primăvară, Naționalul mai câștigase doar pe teren propriu cu Minerul Motru, formație aflată pe buza prăpastiei din punct de vedere financiar. „Nu cred că succesul nostru are neapărat legătură cu cine a stat pe bancă. Am jucat fotbal, am avut încredere în noi până la final și asta e cel mai important. Cred că am demonstrat că suntem echipa mai valoroasă, în condițiile în care am jucat mai mult de o repriză în inferioritate numerică”, a precizat managerul-antrenor al echipei.

Referindu-se strict la desfășurarea partidei, Cojocaru a adăugat: „Am făcut o primă repriză foarte bună, am marcat de două ori, dar Zoran Radu a făcut o eroare mare și ne-a lăsat în zece. În a doua parte, am jucat și împotriva vântului, practic am avut doi adversari. Am luat destul de ușor două goluri, în special cel de 2-2 venit dintr-o fază fixă, dar am avut puterea să revenim, să mai marcăm odată, dar și să ne mai creăm și alte ocazii. Concluzionând, am fost o echipă muncită și nu vrem să ne oprim aici. Vrem să câștigăm tot până la final, dacă se poate”.

Croatul Igor Basic (19 ani) a debutat ca titular la Sebiș și a evoluat destul de bine pe un post pretențios, cel de fundaș central: „Îl felicit, dar mai trebuie să muncească. Are calități, poate deveni și mai puternic”, a încheiat Cojocaru.

Un comentariu

  1. nea luciane…….ai vazut ca se poate?……..nea RICĂ protejatul tau a fost praf…..pacat ca a distrus sezonul……daca nu era el…..se promova….felicitari Cojocaru……esti antrenor……..

    0
    0
    1. neuronul ala al tau a ramas fixat pe o prostie, nu am avut nicio legatura cu Rică si nu a fost protejatul meu … eu sunt fotoreporter, nu agent de jucatori si antrenori … incearca sa te concentrezi, stiu ca e greu cu doar un neuron dar incearca macar …

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button