CS INEU liga 3 arhivă

Ineuanii vor să spargă gheața și în deplasare: „Între două echipe tinere e posbil orice”





Etapa intermediară de Liga a 3-a îi trimite pe ineuani la Ișalnița, acolo unde îi așteaptă formația a doua a prim divizionarei CSU Craiova. Trupa lui Sculici are amintiri frumoase și asta pentru că în toamnă a bifat prima victorie a campionatului chiar în fața oltenilor. Acum, zărăndanii îi privesc de sus elevii lui Vrăjitoarea și Urican, care au rămas cu păcatul tinereții, inconstanța.

De fapt, nici CS Ineu nu aliniază prea mulți fotbaliști cu experiență, mai ales că „veteranul” Dușan Iaroș e tot bolnav și nu a plecat spre Oltenia. „Între două echipe tinere e posbil orice, deși s-ar putea ca adversarii noștri să primească întăriri și de la prima echipă. Oricum, mergem să ne jucăm șansa, să încercăm să scoatem puncte și în deplasare. Moralul este bun, acasă nu am pierdut și nici nu am luat niciun gol, mai trebuie să ne găsim puțin echilibru și pe alte terenuri”, a menționat antrenorul Cristi Sculici.

Divizionara a treia arădeană a plecat în această dimineață spre Craiova, urmând ca în cursul după-amiezii să facă un ultim antrenament înainte de jocul de mâine, din cadrul etapei cu numărul 21.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button