National Sebis

Sebișeni pe avarie la Cisnădie: „În ciuda numeroaselor absențe, cred într-un rezultat bun”





Național Sebiș plătește scump succesul cu Mama Mia Becicherecul Mic, al doilea consecutiv de la revenirea lui Călin Cojocaru pe banca tehnică. Cartonașele galbene îi suspendă automat pe Rosenblum, Susan și Avramescu, în timp ce Gelu Velici e accidentat. Dacă mai luăm în considerare și faptul că Zoran Radu mai are de ispășit o rundă de suspendare după „roșul” încasat la Craiova, iar Cherecheș încă nu a trecut peste problema de la gleznă, este clar că intermediara de mâine, de la Cisnădie, e de risc maxim pentru „alb-albaștrii”.

Practic, formația de pe Crișul Alb a plecat cu 14 jucători spre județul Sibiu, dar în ciuda acestei formule de avarie, Călin Cojocaru are încredere în elevii săi: „În ciuda numeroaselor absențe, cred într-un rezultat bun. Moralul e bun, avem două victorii la rând și nu văd de ce nu am câștiga și marți. Formația adversă e schimbată în bine față de tur, dar nu e invincibilă, iar eșecul din weekend demonstrează asta”, a spus managerul-antrenor al Naționalului.

Cisnădie – Sebiș se joacă mâine, de la ora 17, în cadrul etapei a 23-a a Ligii a 3-a la fotbal, ocazie cu care trupa lui Cojocaru ar putea reîmbrăca noul echipament „alb-albastru” sponzorizat de omul de afaceri arădean, Silviu Turc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button