National Sebis

Cojocaru: „Ca jucător al Sebișului nu te poți prezenta așa, urmează amenzile”





După două victorii consecutive, Național Sebiș a pierdut într-o manieră clară partida de la Cisnădie. La fel de adevărat este și faptul că „alb-albaștrii” nu au contat pe 6 fotbaliști, doi accidentați (Velici și Cherecheș) și patru suspendați (Rosenblum, Susan, Radu și Avramescu).

„Tripla” lui Sabin Lupu a clarificat lucrurile până la pauză, Călin Cojocaru fiind nemulțumit de atitudinea elevilor. „Chiar dacă primul gol l-am luat dintr-un offside mare, nu aveam voie să cedăm inițiativa și mai luăm două goluri de începători. Nu vreau să dau vina pe absențe, nu sunt genul să mă plâng, știu doar că am avut încredere în cei pe care i-am trimis pe teren și ei m-au dezamăgit. Au dovedit că nu-și doresc mai nimic de la fotbal, nu se respectă. Ca jucător al Sebișului, un club ce se respectă și oferă condiții bune de performanță, nu re poți prezenta așa, vor urma și amenzi”, spune managerul-antrenor al Naționalului.

Intrând în detalii, Cojocaru a adăugat: „Am pregătit ceva la antrenamente și am făcut cu totul altceva pe teren. Știam că sunt periculoși pe benzi, am atras atenția asupra acestui lucru și toate golurile au pornit de acolo. Mi-este ciudă că am pierdut, fiindcă o spun cu toată tăria, dintre echipele pe care le-am întâlnit în ultimele etape, Cisnădie a fost cea mai slabă. Mai slabă decât Craiova și Becicherec, formații pe care le-am învins. În repriza a doua cred că au trecut de vreo 4-5 ori mijlocul terenului, în condițiile în care noi ne aflam pe teren cu doi jucători de 16 ani, Pricop și Lup, iar pe portarul Merșca l-am folosit în atac”.

Sebișenii nu au timp să-și lingă rănile, căci vineri, pe malul Crișului Alb, sosește liderul ASU Poli, într-un adevărat meci al orgoliilor.









Un comentariu

  1. Prosti,ce meci al orgolilor?,zici ca zeci de ani aceste doua echipe s-au intalnit in nenumerat intalniri si au ceva de impartit.
    Mai bine sa castige,sa promoveze si sa scapam de ei in campionatul viitor.Mai ales ca o sa mai vina si Ripensia in seria aceasta.
    Desigur daca se va dori la anul promovarea,ca asta auzim an de an.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button