CS INEU liga 3 arhivăNational Sebis

Livetext: Măgura Cisnădie – Național Sebiș 3-0 și CSU Craiova II – CS Ineu 3-1, rezultate finale





E etapă intermediară în Liga a 3-a, cu ambele echipe arădene evoluând departe de casă.

Măgura Cisnădie – Național Sebiș 3-0

Formații: 

Cisnădie: Căbuz – Barbu, Oiță, D. Bălașa, Moisi – S. Lupu, Petrescu, D. Popa, Săulescu – Neguț, Fotescu. Pe bancă: 82 Florea, 6 Natea, 20 Radu, 19 Unguru, 4 Medeșan, 5 Beza, 17 N. Popa

Sebiș: Bujor – Bogdanovici, Stupu, Basic, Neacșu – Zurbagiu, Sas – Pricop, Mihuța, Rusu –  Keita.

Arbitri: Daniel Neagoe – Patricia Samsudean (ambii din Timișoara), Alin Saraol (Deva). Observatori FRF: Călin Cotora (Pitești), Emanoil Popescu (Târgu Jiu)

Min. 6: 1-0: Neguț a trecut de doi adversari, a centrat în fața porții lui Lupu a pus latul. Sebișenii au cerut offside

Min. 12: Mihuța a tras în cros, a respins Căbuz

Min. 17: 2-0: Gazdele au făcut o schemă după un aut de poartă, Săulescu a centrat în 7 metri, Bujor nu a ieșit la intercepție și Lupu a marcat din nou

Min. 26: Keita a luat la țintă bara

Min. 32: O nouă centrare de pe dreapta a fost transformată în gol de Lupu apărut nemarcat în 8 metri

Cisnădie conduce cu 3-0 la pauză, toate golurile fiind marcate de Lupu în primele 30 de minute.

Scorul a rămas 3-0 și după 75 de minute. La gazde mai evoluează Beza și Adrian Radu în locurile lui Neguț și Fotescu. La sebișeni au intra pe gazon Lup și….Merșca, portarul fiind folosit atacant de către Cojocaru. Jucătorii înlocuiți au fost Sas și Pricop.

S-a terminat 3-0 pentru gazde, care au profitat din plin de numeroasele absențe ale sebișenilor.

CSU Craiova II – CS Ineu   3-1

Min. 3: O pasă în adâncime nu a fost urmărită de Popovici, Petre a interceptat și a pasat în centru de unde a marcat Herghelegiu: 1-0

Min. 30: Ritmul nu e prea ridicat la Ișalnița, cele două echipe încearcă să pună în pericol cele două părți doar prin centrări în careu, în special din faze fixe. Herghelegiu a mai avut – totuși- o ocazie la un șut de la 15 metri apărat de Mitrea

Ultimul sfert de oră a fost electrizant la Ișalnița, cu ocazii imporante de-o parte și de alta. Mai întâi, Mașniță nu a ajuns de puțin la o centrare a lui Hulbăr bâlbâită de apărarea gazdelor, iar apoi Clej a reluat cu capul peste poartă, din 7 metri, după un corner. Craiovenii, mai precis Armășelu și Surugiu, nu l-au putut învinge pe Mitrea din poziții ideale de gol. În ultimele 4 minute, Huțanu a mai avut un cap pe lângă după centrarea lui Ciocan, iar lovitura liberă a lui Talpaș a fost deviată de un fundaș cu capul milimetric pe lângă poartă, cu Popescu bătut. E 1-0 la pauză.

Elevii lui Bogdan Vrăjitoarea și-au mărit avantajul în minutul 49. Hergheligiu a șutat la colțul lung, Mitrea a respins în față până la Petre, care a reluat de la cinci metri (2-0).

Oaspeții au redus din handicap în minutul 60, Mașniță șutând cu efect la colțul din dreapta al porții (2-1).

CSU II a refăcut distanța în minutul 70, Hergheligiu marcând superb, cu un șut peste portar, dubla 20 de metri lateral stânga (3-1). Scor final: 3-1!

Formații: 

CSU II Craiova: L. Popescu – Ghincea (’84, Constantinescu), Dina, Drăghici, Luică (’46, Vlădoiu) – Armășelu (’73, Buzean), Ciocoteală, Florea – Surugiu (’80, Neacșu), Hergheligiu, Petre. Antrenor: Bogdan Vrăjitoarea.

CS Ineu: Mitrea – Popovici (’71, Cioboată), Zdrențean, Bier, Hulbăr – Ciocan, Spătaru (’62, Botaș), Clej (’88, Jilavu), Tălpaș (’54, Jazzley) – Huțanu, Mașniță Antrenor: Cristian Sculici.

Cartonașe galbene: Luică ’30, Armășelu ’38, Neacșu ’85 / Clej ’35, Popovici ’55, Bier ’87.

Arbitri: Gheorghe Olaru (Râmnicu Vâlcea) – Daniel Nagy (Mediaș) și Alina Voaideș (Sibiu). Observatori FRF: Mihail Ghiberdel (Pitești), Sorin Găman (Târgu Jiu)









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button