National Sebis

Săulescu și-a făcut intrarea în fotbalul arădean cu două hattrickuri într-o lună: „E un început bun, dar încă nu am câștigat nimic”





Național Sebiș a făcut multe mutări pe piața de transferuri în această vară, dar, cel puțin deocamdată, „perla coroanei” pare a fi Dragoș Săulescu. Fotbalistul trebuia să sosească la gruparea pe malul Crișului Alb încă din iarnă, dar a fost deturnat în ultimul moment de Măgura Cisnădie.

Acum, Săulescu pare că dorește să se ravanșeze și și-a început aventura la Sebiș cu două hattrickuri în tricoul „alb-albastru”. Unul în amicalul cu UTA și altul chiar sâmbăta trecută, la Timișoara, cu Ripensia. „Satisfacția este cu atât mai mare cu cât am marcat împotriva unor formații foarte bune. UTA e printre primele în Liga a 2-a, are tradiție și valoare, iar Ripensia, din câte știu eu, intenționează să se bată la promovare. Dar, cel puțin în acest prim meci, timișorenii ne-au luat de sus. Nu se așteptau la o astfel de replică din partea noastră după ce ne-am bătut cu 5-1 în amical, dar au greșit amarnic. Le-am arătat de ce suntem în stare, că avem echipă bună, ce-și dorește ceva în acest sezon”, a menționat rapidul mijlocaș de bandă.

Pe arena „Ciarda Roșie”, Săulescu a evoluat „vârf”, dar asta fiindcă Gelu Velici plecase de la Sebiș pe ultima sută de metri, iar Marius Ion e suspendat. „E prima oară când joc ca atacant de careu, mă bucur că mi-am putut ajuta echipa din această postură. La meciul de sâmbătă, a făcut diferența viteza mea, dar cu siguranță avem nevoie de un atacant cu calitățile fizice ale lui Marius Ion. E un fotbalist puternic, care se poate bate cu fundașii adverși și care are multe meciuri la nivelul primelor două ligi din România. Locul meu obișnuit e undeva pe bandă, dar mă bucur că domnul profesor a găsit această improvizație contra Ripensiei”, a adăugat omul ce a făcut din Sebiș primul lider al seriei a IV-a a Ligii a III-a.

Dar, Dragoș Săulescu atrage atenția asupra importanței și dificultății partidei de vineri, contra celor de la Școlar Reșița. „E important să nu ne îmbătăm cu apă rece. E un început bun, dar încă nu am câștigat nimic. Reșița are echipă bună, am fost coleg cu o parte din jucătorii lor, știu ceea ce pot și vom avea un meci greu. Dar, dacă suntem concentrați și modești, avem prima șansă”, mai crede Săulescu.

 

Un comentariu

  1. Asa este ,un meci nu seamana cu altul,Ripi a tratat cu superficialitate partida cu National si asta s-a vazut pe teren! Saulescu mi se pare un jucator interesant ,parerea mea ca are loc si la UTA, mai ales acum cand lotul se subtiaza pe zi ce trece ,nu ar fi rau daca Codru G. s-ar orienta un pic prim imprejurimi fara a mai astepta jucatori liberi de contract!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button