National Sebis

Siminic: „Declarațiile președintelui Bulza ne-au motivat mai mult”





Chiar dacă a fost singurul fotbalist care a bifat toate minutele în ediția trecută a ligii secunde (sezon regulat și play-out), Gabriel Siminic nu și-a găsit un angajament în primele două eșaloane. Însă, unele oferte le-a refuzat cu bunăștință tocmai pentru a veni la Sebiș, o grupare ce oferă condiții superioare față de multe grupări din Liga 2-a.

Mai mult, e noul căpitan al formației de pe Crișul Alb. „Nu mă așteptam să primesc banderola, eu am venit la echipă doar acum în vară. Probabil, antrenorul mi-a dat această mare responsabilitate datorită experienței și seriozității cu care tratez partidele și antrenamentele, asta mă ține pe mine în viață”, a spus Siminic, care a comentat și succesul din derby-ul de la Cermei. „Ne bucurăm de încă o reușită, am muncit mult și am făcut un meci bun. Am marcat două goluri frumoase exact când trebuia și am primit doar unul pe o relaxare ușoara a noastră. Avem un grup bun, suntem înconjurați cu dragoste de oamenii din jurul echipei, avem susținerea comunității și toate condițiile să facem performanță”, a explicat fundașul stânga al „alb-albaștrilor”.

Siminic a dezvăluit și faptul că declarația dată de Petre Bulza după eșecul Cermeiului de la Rovinari cu privire la faptul că echipa sa o va bate pe Sebiș în derby i-a motivat și mai mult pe sebișeni. „Am salvat declarația dânsului pe telefon. Nu mi se pare normal ca un președinte să vorbească așa la adresa unei alte competitoare înaintea partidei. Chiar dacă are o vârstă, îmi permit să-i atrag atenția că declarațiile se dau după meci, nu înainte. Am recitit în vestiar această declarație colegilor mei și asta ne-a motivat în plus și am arătat că nu suntem o echipă dinainte învinsă cum avea impresia cineva. L-am căutat imediat după meci să-i arăt declarația, dar nu l-am găsit, probabil s-a ascuns pe undeva”, a adăugat timișoreanul.

Marți, sebișenii sunt în fața unei noi provocări. În Cupă o întâlnesc pe teren propriu pe divizionara secundă, Luceafărul Oradea. „Meciul cu Luceafărul este o nouă provocare pentru noi. Nu ne simțim inferiori, iar dacă ne recuperăm și ne concentrăm am putea să scoatem un rezultat pozitiv spre bucuria sebișenilor”, a încheiat Gabi Siminic.

2 comentarii

  1. apeciez declaratile jucatorului din Sebis, EXUTISTUL SIMINIC, CARE L-A CAM PUS LA RESPECT PE increzutul presendinte din Cermei .care se haZardeaZa de multe ori in exprimari pe care la face cu forcepsul ptr.ca nu prea stie de unde LE debiteaza si mereu este in contradictoriu cu ceea ce intrepinde in fapt pe la fata locului! Bravo Sebis ,oricum Cermeiul si- a depasit conditia de echipa impinsa de la spate pe un proiect care se va destrama in timp exact ca un zid dupa cutremur! Aici se urmaresc alte interese obscure pe care satenii din Cermei nu le-au citit in totalitate, insa timpul le va rezolva pe toate ! Oricum fara jucatorii imprumutati de UTA-BATRANA -DOAMNA ,echipa hulita de conducerea administrativa a echipei din Cermei ,echipa nou promovata nu ar atata nimic si chiar asa de- acum incolo incepe viata grea iar mercenarii asa-zis Samadai NU VOR PUTEA FACE FATA NOILOR PROVOCARI SI ASTFEL VISUL frumos al marelui cirmaci se v-a narui in cel mai scurt timp! Proiectul este unul care urmareste un interes stric personal si are conotatii in trecut bazate pe frustrari care nu au avut sorti de izbanda, insa nici proiecte si perspective de viitor NU ARE ! Aviz amatorilor creduli care inca mai cred ca visul frunos al Cermeiului poate continua ,insa ca proiectul sa triumfe si chiar sa prinda continuitate ar fi nevoie de multa rabdare si seriozitate ptr. a putea reprezenta zona cu cinste si laude!DoAMNE AJUTA SA MA insel si proiectul sa reuseasca si chiar sa prinda contur in purul sens al adevarului si in termenul cel mai scurt cu putinta
    ! Multa BAFTA! P.S.Abia astept replica din 22.10.2016 de pe Ciara Rosie!

    0
    0
  2. Mi se pare aiurea si mai arogant Siminic ! Gandirea pozitiva a lui Bulza e mai OK .
    Siminic chiar daca e un jucator bun, daca tot vrea comparatii, nu a facut nici 10% din ce a facut Bulza. Bulza a avut viziune si a realizat ceva frumos o echipa compusa din aradeni . Felicitari Bulza.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button