Arhivă articole

Cojocaru: „Nu s-a pus problema echipei mai bune, băieții au dovedit caracter, atitudine corespunzătoare”


Național Sebiș a trăit periculos în derby-ul cu Industria Galda de Jos, dar la final a exultat pentru un succes ce îi lipsea de trei săptămâni. Dubla lui Cernea a anulat golul lui Avramescu din prima parte, dar Siminic și Ion au avut grijă ca tabela să arate la final scorul de 3-2. „A fost un meci frumos. Adversarul formează o echipă bună, omogenă, care ne-a într-un minut de două ori din două devieri la șuturi de la distanță. În rest, nu s-a pus problema echipei mai bune. Am controlat jocul, am avut ocazii multe și am dat și trei goluri. S-a văzut calitatea jucătorilor mei, dar la fotbal trebuie să demonstrezi la fiecare meci acest lucru. Rezultatele bune de azi, mîine se uită. Am condus 1-0 la pauză, au răsturnat scorul, dar băieții au dovedit caracter, atitudine corespunzătoare, au luptat și au întors rezultatul”, a menționat Călin Cojocaru la finalul disputei cu gruparea din județul Alba.

Managerul-antrenor al Naționalului a optat pentru un prim „unsprezece” inedit, cu Ion pe bancă și sârbul Basic în centrul defensivei. „Am început cu o formulă puțin diferită, cu Susan pe dreapta și Săulescu vârf. Astfel, am încercat să-i facem să iasă la joc, să vină ei spre noi ca să-i desfacem. Am reușit ceva, am dat gol în prima repriză, iar ei nu s-au apropiat de poartă. În repriza a doua, după ce au întors scorul am mutat cu Mihuța și Ion și a ieșit bine. S-a văzut calitatea jucătorilor care au reușit multe faze de poartă pe lângă golurile marcate”, a adăugat Cojocaru.

Tehnicianul a încheiat vorbind despre ceea ce a fost, dar și despre viitor, pomenind de promovare. „Din păcate, în ultimele trei jocuri nu ne-am ridicat la nivelul așteptărilor, în specual meciul de Cupă și deplasarea de la Becicherecul Mic nu le-am tratat cum trebuie și am pierdut. În schimb, acasă cu Unirea Alba Iulia, am jucat bine, dar am luat gol pe final. Asta este, nici echipele mari nu pot juca la maxim dacă au trei meciuri în 10 zile. Îi felicit pe băieți pentru ce au jucat astăzi și ne pregătim de deplasarea de la ACS Poli Timișoara unde ne propunem să câștigăm. Vrem să promovăm și vrem să avem pe toată lumea alături de noi, să ne susțină tot timpul, să aibă răbdare și să nu uite nimeni că partida are 90 de minute”, a fost concluzia trasă de Călin Cojocaru.

0
0


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.