National Sebis

Cojocaru: „Ne-am prezentat execrabil, dar credem în promovare”. Sebișul l-a contestat pe Keita





Performanța Ighiu și-a valorificat avantajul terenului propriu, dar și avantajul omului în plus din partea a doua a jocului, după eliminarea lui Fuchs.

Dacă antrenorul gazdelor, Vasile Ursu a refuzat dialogul, motivând că nu „are voie să vorbească cu presa”, în schimb, Călin Cojocaru, principalul Sebișului și-a expus punctul de vedere, după al doilea eșec consecutiv. „O evoluție execrabilă din partea noastră, s-a văzut că nu ne respectăm și că avem o atitudine necorespunzătoare. Terenul a fost o orezărie, unul demn de Liga a IV-a, nu știu cum gazdele, pe care le felicit pentru victorie, s-au gândit să se poate juca fotbal de Liga a 3-a pe asemenea teren”, a spus antrenorul-manager al Naționalului pentru colegii de la ziarulunirea.ro

La finalul partidei, vizitatorii l-au contestat pe Souleymane Keita și speră să câștige partida la „masa verde”. Senegalezul, fost jucător al Sebișului până în vară, a marcat golul al doilea pentru ighieni. „Am contestat dreptul de joc al lui Keita, legitimarea sa fiind neregulamentară. Jucătorul nu are autorizație și permis de muncă pe clubul Performanța Ighiu”, a motivat demersul grupării de pe malul Crișului Alb Călin Cojocaru.

FOTO: ziarulunirea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button