National Sebis

Ce crede Bozian despre reacția sebișenilor la revenirea sa pe Crișul Alb? „Și susținut și fluierat, sper să producem surpriza vineri”De la plecarea de la gruparea de pe malul Crișului Alb, unde a petrecut nu mai puțin de patru sezoane, purtând banderola de căpitan, Bogdan Bozian s-a mai întors o singură dată la Sebiș din postura adversarului. A făcut-o chiar în prima etapă a stagiunii trecute, când a reușit un gol și o pasă decisivă în succesul celor de la FC Hunedoara la debutul lui Călin Cojocaru pe banca Naționalului.

Vineri, „decarul” Lugojului întoarce din nou armele împotriva Sebișului, într-un meci cu importante conotații la vârful clasamentului Ligii a 3-a (seria IV-a). „Nu văd motive să nu fiu primit bine. Eu zic că mi-am făcut bine treaba la Sebiș, am dat tot ceea ce am avut mai bun, am devenit golgheterul seriei chiar în ultimul sezon petrecut acolo. Din câte știu eu, Sebișul nu a mai avut un golgheter al campionatului până la mine. Dar, acum sunt la Lugoj, sunt dator să dau totul pentru echipa mea, așa cum s-a întâmplat și anul trecut, când am jucat în tricoul Corvinului. Eu zic că lumea va înțelege acest lucru, așa că vor fi și sebișeni care mă vor primi bine. Dar, aproape sigur, vor și fi și dintre cei care nu mă înghit. Pe scurt, voi fi susținut, dar și fluierat, până la urmă nu poți fi pe placul tuturor. Ca fotbalist îți asumi acest lucru”, spune mijlocașul ofensiv, care a ajuns la cota 9 goluri înscrise și în acest campionat, fiind liderul golgheterilor în C4.

Deși Sebișul nu are decât 2 puncte avans față de CSM Lugoj, Bozian consideră Naționalul favorită la meciul de vineri. „Suntem conștienți că plecăm cu șansa a doua și asta pentru că sebișenii joacă acasă, au un lot mai experimentat decât al nostru și mulți jucători valoroși, cu destule meciuri în Liga a 2-a. În schimb, noi avem mulți jucători tineri, unii dintre ei la primul an în Liga 3-a, dar vom încerca să ne ridicăm la nivelul adversarului. Suntem patru fotbaliști la Lugoj care am evoluat la Sebiș, există o ambiție pozitivă, dar nu prostească. Însă, e nevoie de toată lumea pentru un rezultat pozitiv vineri, eu sper să producem surpriza”, a adăugat fotbalistul de 29 de ani.

Bogdan Bozian a evoluat între anii 2011-2015 la Național Sebiș, fiind la un moment dat cel mai apreciat fotbalist al sebișenilor. „Am petrecut o perioadă frumoasă acolo, iar regretul cel mai mare rămâne că nu am reușit să promovez cu echipa în Liga a 2-a. Din păcate, au fost mereu diferite circumstanțe, deși, în câteva rânduri, am fost în cărți până în final”, a conchis „Bozi”.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button