National Sebis

Duru – lecție informativă pe tema licențierilor: La apel UTA și Național Sebiș





Grupările din primele trei eșaloane fotbalistice au fost convocate la Casa Fotbalului de Viorel Duru, directorul Sistemului Național de licențiere al FRF, pentru o lecție informativă despre dosarele ce trebuie întocmite până pe 30 aprilie. Invitate au fost toate combatantele Ligii 1, dar și primele patru-cinci formații din eșaloanele doi și trei. În cauză s-au aflat și două cluburi din județul nostru, respectiv UTA (locul 3 în Liga a 2-a), ce a fost reprezentată la București de Dorin Stana și Național Sebiș, liderul din C4.

Călin Cojocaru a aflat exact de ceea ce are nevoie clubul pe care-l conduce în calitate de manager și antrenor și e optimist privind obținerea licenței pentru Liga a 2-a. „Criteriile pentru cluburile de Liga 1 și cele de Liga a 2-a nu diferă foarte mult. Cel mai important este să nu ai datorii la Stat, poate și infrastructura clubului, iar la acest ultim capitol noi cred că stăm foarte bine. Mai trebuie să ne punem la punct cu un număr de cinci echipe de copii și juniori, eu zic că dosarul nostru va fi complet și depus la termen. Prioritară rămâne, însă, clasarea noastră pe primul loc, iar în acest sens avem nevoie și de câteva achiziții. Probabil, primele dintre ele le vom bate în cuie în acest an, poate chiar săptămâna viitoare”, ne-a mărturisit Cojocaru.

Din seria Sebișului, cea cu numărul patru a eșalonului trei, la Casa Fotbalului doar Ripensia Timișoara a mai avut reprezentant astăzi.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button