National Sebis

Velici a revenit cu gol la Sebiș: „Îmi pare rău că am plecat în vară, ce poate fi mai frumos decât o promovare?”





Chiar dacă Săulescu a ținut prim-planul cu o „dublă” și o pasă de gol, Gelu Velici a fost ghimpele din coasta Ripensiei în derby-ul de vinerea trecută. Fostul dinamovist a apărut deseori la finalizare, dar a și creat destule spații pentru colegii săi din linia a doua. „Am început jocul practic de la 0-1 și cu un penalty ratat. Parcă eram toți amorțiți, dar ne-am revenit și am reușit să marcăm patru goluri. Păcat de relaxarea din final când am luat două goluri, diferența din teren a fost de mai mult de un gol cât arată tabela. La pauză antrenorul ne-a motivat și faptul că suntem ca o familie și ne înțelegem foarte bine a făcut ca să ne încurajăm unul pe celălalt și iată că a ieșit bine”, a spus vârful de 24 de ani, care a înscris ultimul gol al Naționalului în disputa cu timișorenii.

Velici a simțit din nou căldura publicului sebișean după o jumătate de an de „pribegie” de la Deva. „Mă bucur că m-am întors aici, chiar îmi pare rău că am plecat. Sper să îmi ajut echipa și nu fac un scop în sine în a marca multe goluri. Important este să câștigăm partidele, căci ce poate fi mai frumos decât o promovare? Toate meciurile sunt ca niște finale pentru noi, trebuie să le câștigăm. E foarte important meciul de la Reșița, putem lua o opțiune serioasă dacă facem un rezultat bun și apoi eu cred că nu vom mai ceda prea multe puncte cu celelalte echipe”, a adăugat fotbalistul timișorean.

Gelu Velici e la a doua stagiune pe malul Crișului Alb, anul trecut marcând nu mai puțin de 16 goluri în contul trupei lui Călin Cojocaru. În vara anului trecut, atacantul a fost la un pas să ajungă în Liga 1, la ASA Târgu Mureș, dar în cele din urmă nu s-a mai înțeles cu formația antrenată pe atunci de Dan Alexa. Acum un an, Velici era curtat cu insistență și de Olimpia Satu Mare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button