Arhivă articole

Velici a revenit cu gol la Sebiș: „Îmi pare rău că am plecat în vară, ce poate fi mai frumos decât o promovare?”Chiar dacă Săulescu a ținut prim-planul cu o „dublă” și o pasă de gol, Gelu Velici a fost ghimpele din coasta Ripensiei în derby-ul de vinerea trecută. Fostul dinamovist a apărut deseori la finalizare, dar a și creat destule spații pentru colegii săi din linia a doua. „Am început jocul practic de la 0-1 și cu un penalty ratat. Parcă eram toți amorțiți, dar ne-am revenit și am reușit să marcăm patru goluri. Păcat de relaxarea din final când am luat două goluri, diferența din teren a fost de mai mult de un gol cât arată tabela. La pauză antrenorul ne-a motivat și faptul că suntem ca o familie și ne înțelegem foarte bine a făcut ca să ne încurajăm unul pe celălalt și iată că a ieșit bine”, a spus vârful de 24 de ani, care a înscris ultimul gol al Naționalului în disputa cu timișorenii.

Velici a simțit din nou căldura publicului sebișean după o jumătate de an de „pribegie” de la Deva. „Mă bucur că m-am întors aici, chiar îmi pare rău că am plecat. Sper să îmi ajut echipa și nu fac un scop în sine în a marca multe goluri. Important este să câștigăm partidele, căci ce poate fi mai frumos decât o promovare? Toate meciurile sunt ca niște finale pentru noi, trebuie să le câștigăm. E foarte important meciul de la Reșița, putem lua o opțiune serioasă dacă facem un rezultat bun și apoi eu cred că nu vom mai ceda prea multe puncte cu celelalte echipe”, a adăugat fotbalistul timișorean.

Gelu Velici e la a doua stagiune pe malul Crișului Alb, anul trecut marcând nu mai puțin de 16 goluri în contul trupei lui Călin Cojocaru. În vara anului trecut, atacantul a fost la un pas să ajungă în Liga 1, la ASA Târgu Mureș, dar în cele din urmă nu s-a mai înțeles cu formația antrenată pe atunci de Dan Alexa. Acum un an, Velici era curtat cu insistență și de Olimpia Satu Mare.

 

0
0

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.