National Sebis

Puncte recuperate cu „alb-negrii”: Unirea Alba Iulia – Național Sebiș 0-1 + Galerie foto





Criza pare depășită la Național Sebiș după al doilea succes consecutiv fără gol primit. Formația lui Cojocaru și Stoican s-a impus pe un teren greu, în fața unei formații ce acumulase 6 puncte din 6 posibile în ultimele etape. A decis un gol al lui Tulcan de la punctul cu var, dar și gazdele susțin că ar fi trebuit să beneficieze de un penalty chiar în debutul întâlnirii.

Într-adevăr, confruntarea de la Galtiu a debutat cu un duel între Bîrsănel și Giurgiu în careul oaspeților, însă arbitrul Ladăr a lăsat jocul să continue. „Uniriștii” au continuat să atace, iar Schiau și Selagea au tras peste transversală de la marginea careului, cu mențiune că ultimul a avut poarta golaă după eroarea portarului Munteanu. De abia în minutul 31, Naționalul s-a prezentat periculos în suprafața de pedeapsă adversă și a făcut-o printr-o dublă mare ocazie. După un corner, Basic a reluat cu capul în transversală, mingea a ajuns cu noroc la Cornel Suciu, dar reluarea acestuia din 5 metri a fost parată de…Suciu, goalkeeprul Unirii. Prima repriză s-a încheiat cu o finalizare greșită a lui David din interiorul careului.

Tot Alba Iulia a început mai bine și mitanul secund, iar Munteanu a fost providential la șutul lui Selagea c ear fi poposit la vinclu. Sebișul a pus și ea probleme cu o reluare de la 10 metri a lui Săulescu, prea slabă pentru a-l păcăli pe Căt. Suciu. După câteva șuturi necadrate de-o parte și alta a venit faza cheie a partidei. În minutul 70, F. Morar l-a agățat pe Velici în careu, iar Tulcan a executat cu fentă penalty-ul pentru 0-1. A fost reușita ce a demoralizat total formația lui Himcinschi, în timp ce sebișenii au fost foarte aproape și de golul doi. Susan a tras cu efect de la 22 de metri, dar mingea s-a dus de puțin pe lângă, iar Fuchs peste poartă de la 25 de metri. În minutele de prelungire, același Susan a nimerit doar bara din dreapta lui Căt Suciu din numai 8 metri, astfel că meciul s-a încheiat cu succesul la limită, dar atât de important în lupta pentru primul loc al teamului de pe Crișul Alb. 

Formații:

Unirea:  Căt. Suciu –  F. Morar, Scrob, Toma, Ad. Matei – Selagea, Al. Giurgiu – Tat (78 Lăsconi), Schiau (74 Ioani), S. Culda – An. David. Antrenor: Adorian Himcinschi.

Sebiș: D. Munteanu – Kilin, Bîrsănel, Basic, Siminic – Avramescu, Suciu – Săulescu (75 Susan), Tulcan (80 Fuchs), Iuga – Velici (89 Rosenblum). Antrenor: Călin Cojocaru.

Arbitri: Răzvan Ladăr – Bogdan Gireadă (ambii din Oradea), Ciprean Fiter (Sânmartin)

Observatori FRF: Ioan Mureșan și Romeo Malac (ambii din Timișoara)

 

Galerie foto de la această partidă, tot de la ziarulunirea.ro









Un comentariu

  1. Dupa cum am scris si ieri dupa meciul Unirea A-Iulia – Sebis,arbitrul oradean a fost f.corect ca-n min 2 n-a puso pe var pentru uniristi ,dar la finalul meciului un ziar,,,Albasport titra ca a fost ,,Un picut de viciere de rezultat,,,,dar asta e !!!!Daca s-a dat 11 m pt.Sebis,atunci de ce nu s-a dat 11 m in min.2 caci a fost faul clar,,,,,,dar esti mare arbitru? !D-le Feies sa ne vedem la Galda peste 2 saptamani si d-ne da SA FIE IAR UN ARBITRAJ NEPARTINITOR…!Felicitari Sebis !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button