National Sebis

Sebișenii, în „rovinele” promovării la…Rovinari: „Meci cheie cu Pandurii II, avem doar varianta victoriei”





Aglomerația este infernală pentru locul ce duce în Liga 2-a din seria a IV-a a eșalonului terț. Trei echipe conduc campionatul cu același număr de puncte (43), iar formația de pe locul 6, respectiv Lugojul e la doar patru lungimi de undă în spate. În cele patru etape rămase de jucat se poate întâmpla chiar orice, cu mențiuea că Sebișul e formația din plutonul fruntaș ce pare a avea cel mai abordabil program. Asta dacă ne uităm la locurile ocupate în clasament de adversarele sale, căci, altfel, partidele se anunță dificile.

Spre exemplu, Pandurii II Târgu Jiu e una dintre formațiile redutabile acasă. Le-a încurcat pe Reșița și Galda, iar sebișenii știu că nu vor avea o misiune facilă, mâine, la Rovinari. „I-am bătut destul de greu și în tur, le-am dat gol de abia în repriza a doua, cei de la Pandurii formează o echipă incomodă. Dacă o prind o zi bună și mai primesc întăriri și de la prima echipă, pot pune serioase probleme  oricui. Dar, noi suntem concentrați pe îndeplinirea obiectivului și mai știm că acest meci este unul cheie pentru noi. Dacă luăm trei puncte, urmează două partide acasă pe care, zicem noi, le vom câștiga cu orice preț, în așa fel încât ultima etapă, la Lugoj, să nu mai conteze. Sperăm să primim și cele trei puncte din meciul cu Ighiul, dar, repet, toate pleacă de la o victorie mâine. Nu avem altă variantă De obicei, gazonul lor e destul de bun, dar cu aceste ploi nu știm la ce să ne așteptăm. În sezonul trecut, ne-au surprins la ei acasă, am pierdut cu 2-0, dar eu zic că am învățat din greșeli și mâine vom aborda întru cu totul altă manieră jocul”, a spus Ionel Mihuța.

Mijlocașul lui Călin Cojocaru a revenit în primul „unsprezece” sebișean contra lui Poli II, având o prestație destul de consistentă la mijlocul terenului. Mai mult, după ce Velici și Tulcan au ratat penalty-uri în această primăvară, Mihuța s-ar putea prezenta la punctul cu var când va fi cazul. „Încă nu știu pe cine va desemnat Mister să bată următoarea lovitură de la 11 metri. Dacă apelează la mine, sunt pregătit, dar – până la urmă – tot ceea ce contează este să marcăm din orice ocazie și să ne apropiem meci de meci de promovarea mult dorită”, a adăugat fostul fotbalist al Giarmatei.

Sebișenii sunt deja în drum spre județul Gorj și vor trage la un hotel din Țicleni. Antrenamentul de azi îl vor efectua tot în zonă, iar mâine, de la ora 18, vor da piept cu echipa lui Cristi Popescu. Juniorul Moise e singura absență certă din tabăra „alb-albaștrilor”.

Formații probabile:

Pandurii II: Jianu – M. Popescu, Lupulescu, Ilina, Goşa – Trancău, Brătuianu – Dumitru, Cioiu, Gruia – Vodă.

Sebiș: Munteanu – Killin, Bîrsănel, Basic, Siminic – Avramescu, Suciu – Săulescu, Mihuța, Iuga – Velici.

Arbitri: Robert Avram – Lucian Tănase (ambii din Pitești), Ovidiu Dorobanțu (Olanu-Vâlcea).

Observatori FRF: Alexandru Rojneai (Alba Iulia), Florin Oglindoiu (Mehedinți)









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button