National Sebis

Livetext, ora 18: Pandurii II Târgu Jiu – Național Sebiș, 1-1 final





Echipele de start:

Pandurii II Târgu Jiu: D. Popescu – Brînzan, Tătaru, Da Silva, Goșa – Dodoi, David – Cioiu, Dănăricu, Mărgărit – Batin. Rezerve: Manole – Dragu, S. Popescu,  Trăncău, Ilina, Dumitru, Șendroiu. Antrenor: Cristian Popescu.

Național Sebiș: Munteanu – Rosenblum, Basic, Bârsănel, Stupu – Suciu, Avramescu – Săulescu, Mihuța, Iuga – Susan. Rezerve: Fișteag – Siminic, Pirtea, Kilin, Fuchs, Tulcan, Cocină. Antrenor: Călin Cojocaru.

Arbitri: Robert Avram – Lucian Tănase (ambii din Pitești), Ovidiu Dorobanțu (Olanu-Vâlcea).

Observatori FRF: Alexandru Rojneai (Alba Iulia), Florin Oglindoiu (Mehedinți)

 

Min.1 A început partida. Plouă tare, terenul este îmbibat de apă.

Min.5 Naționalul a avut un corner, încearcă să construiască.

Min.15 În primul sfert de oră s-a jucat tare, cele două echipe se contrează reciproc, fără ocazii de poartă. Ploaia a mai scăzut în intensitate dar bate vântul.

Min.17 Săulescu a pătruns în careu lateral dreapta și a șutat dar portarul a respins.

Min.30 Naționalul a avut trei cornere consecutive dar fără urmări. Se construiește tot mai greu, plouă torențial.

Min.40 Naționalul a avut alte trei cornere, la unul din ele Basic a reușit să trimită cu capul spre poartă dar D. Popescu a reținut. De cealaltă carte, Tătaru a trimis cu capul din careu dar Munteanu a respins.

Min.45 S-a terminat prima repriză cu o minge deviată în careul oaspeților după un șut a lui Dodoi și reținută de Munteanu pe linia porții. Scor alb la pauză.

Min.46 S-a reluat partida. Pandurii II au făcut două schimbări: Dumitru și Șendroiu au luat locul la Batin și respectiv Da Silva.

Min.47 Bârsănel a reluat din șase metri o centrare din lovitură liberă de pe dreapta, D. Popescu a reținut balonul.

Min.53 După un corner de pe dreapta, Bârsănel a reluat imprecis din patru metri pe lângă poartă.

Min.60 Tulcan a intrat în locul lui Susan.

Min.61 La gazde, Ilina a intrat în loc la Dănăricu.

Min.65 La gazde, Trăncău a luat locul lui Tătaru.

Min.70 Deși plouă în continuare torențial și terenule ste tot mai greu, sebișenii domină copios partida și încearcă să ajungă la poarta Pandurilor. Săulescu a avut o bună ocazie șutul lui din careu de pe dreapta a fost respins de D. Popescu.

Min.75 Fuchs și Pirtea au intrat în loc la Mihuța și Avramescu.

Min.80 Ratare incredibilă ale lui Bârsănel care a reluat cu capul din lovitură liberă dar mingea s-a oprit în baltă. Plouă torențial în continuare.

Min.83 Basic a reluat cu capul după un corner dar portarul D. Popescu a reținut balonul.

Min.85 Cocină a intrat în loc la Suciu.

Min.87 Dodoi  a fost faultat în careu de către Stupu. Tot Dodoi a executat și a transformat. Scor 1-0.

Min.89 Penalty acordat pentru Național, la un fault a lui Goșa asupra lui Săulescu. Centralul elimină trei jucători de la Pandurii: Goșa, Brînzan și David, pentru proteste!

Min.90 Săulescu a transformat și el penalty-ul. Scor egal 1-1. Centralul mai elimină un jucător de la Pandurii, pe Mărgărit.

Min.90+5 Fluier final. Naționalul scoate doar un 1-1 la Pandurii II.









Un comentariu

  1. D-lor sebiseni ati vazut ca Pandurii 2 a avut intariri de la prima echipa cu scop de a incurca pe National Sebis si doar 1-1 a fost in final !La Galtiu a plouat in meciul Unirea A-Iulia-Resita si dupa 20 min.s-au retras la vestiare si maine se reia meciul ca ambele echipe cunosc rezultatele meciurilor jucate azi….!Hai Sebis cu cele 3 puncte din cazul Keita,dar astazi pentru cine a tras tare Pandurii 2…?

    0
    0
  2. Am banuit ca Himcinschi junior aflat la Resita v-a castiga meciul cu ,,a lui tatal sau,, Himcinschi Adorian ? si cand s-a reluat meciul cu min.20 ,imediat resitenii au marcat si la cateva minute s-a facut 2-0 pt. a lui Dorinel Munteanu….D-lor de la Sportarad ljuati un interviu lui Cojocaru de la Sebis sa spuna ce s-a intamplat la finalul meciului cu acele eliminari gorjene !Voi stiti pentru cine a tras Pandurii 2…?D-le primar Feies,daca as fi in locul dvs.as face greva foamei in fata frf ca Sebisul sa primeasca imediat cele 3 puncte,altfel iar promovare ratata !!!!!!!Nui va lasati sebiseni mafiei din C4….!Bine ca Brasovul s-a incurcat cu Metalul Resita si de aceia spun Hai UTA,Hai Sebis !

    0
    0
  3. din livetext înțeleg că pandurii au jucat ultimele 5 minute în 7 oameni. cum de nu a dat gol nationalul??

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button