National Sebis

Pirtea: „Sperăm să promovăm” v.s. C. Maghici: „Dacă eram atenți, scoteam un egal astăzi”





Național Sebiș și-a luat punctele cu Giarmata și, cel puțin până mâine, ocupă singurul loc ce duce în Liga 2-a din seria a 4-a. A decis dubla „golgheterului” Săulescu, cel de-al doilea gol născându-se după un fault asupra lui George Pirtea în careu. Fostul mijlocaș al Pîncotei și al lui Pandurii Târgu Jiu intrase foarte bine în meci, a realizat destule faze bune, între care o „foarfecă” prinsă de tânărul goal-keeper al „milenarilor”. „A fost dificil, am întâlnit o echipă incomodă. E bine că am câștigat, mai sunt două partide foarte grele și vedem cum stăm la final. Noi sperăm să promovăm, pentru asta ne-am pregătit”, a spus tânărul fotbalist al lui Cojocaru.

Acesta nu a reușit să se impună în primul „unsprezece” la Sebiș, dar asta și pentru că plătește tribut regulii celor trei juniori Under 19. „Nu am jucat foarte mult în ultima perioadă, nu am fost în cea mai bună formă. Dar, atât cât am jucat, am încercat să dau maxim. Astăzi am intrat doar în minutul 80 și am reușit să scot un penalty și am mai avut două bune ocazii, printre care și o foarfecă prinsă pe linia porții de portarul Miklos. Sper să joc mai mult în aceste ultime două partide și să-mi ajut echipa în atingerea obiectivului. La anul mă văd cel puțin la o echipă de Liga 2-a, ar fi bine să fie Sebișul”, a adăugat Pirtea.

Răzvan Leucă are sub comandă la Giarmata și un fotbalist arădean. Este vorba despre Casian Maghici (33 de ani împliniți chiar săptămâna trecută), care, după o carieră întreagă la formații din primele două ligi din România ca fundaș sau mijlocaș de bandă, s-a specializat pe postul de apărător central. „A fost o partidă plăcută ochiului, între două echipe cu obiective diferite, dar scopul ambelor erau punctele. Am avut o primă repriză bună, echilibrată, doar că am luat golul pe o greșeală personală. În repriza a doua, am reușit să dominăm teritorial, ei nu au avut multe ocazii decât pe final. Dacă eram atenți, scoteam un egal astăzi. Mergem înainte și sperăm să scăpăm de retrogradare. Suntem neplătiți de 6 luni, dar avem încredere în promisiunile domnului orimar din Giarmata și așteptăm cu răbdare. Există posibilitatea reală de a se rezolva de către Guvern aspectele legale pentru a putea primi salarii de la bugetul local. Personal, îmi termin contractul în vară, dar mă simt bine fizic. Am la Giarmata și o grupă de copii pe care o pregătesc, să văd ce va fi și ce voi face, încă nu m-am hotărât”, a spus Maghici la finalul disputei de la Sebiș.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button