National Sebis

Sebișul mai bună decât rezervele lui ACS Poli! Livan a schimbat tabăra





Terenul doi al bazei sportive „Dan Păltinișanu” a găzduit un meci de verificare între rezervele prim divizionare ACS Poli, în majoritatea lor juniori, și divizionara a treia, Național Sebiș. Petculescu a deschis tabela pentru oaspeți de la punctul cu var, Bocșan a egalat dintr-o fază fixă pentru timișoreni, dar Ruță și Săulescu au stabilit rezultatul final: 1-3, după două acțiuni foarte frumoase.

În efectivul sebișenilor și-a făcut apariția și Mădălin Livan(foto), un mijlocaș ofensiv de 20 de ani de la ACS Poli, care va schimba tabăra odată cu desființarea „satelitului” grupării timișorene.  „A fost o milșcare bună, echipa se apropie de ceea ce-și dorește antrenorul de la ea. Se lucrează la relații de joc, sunt destui jucători nou-veniți, dar se intră în linie dreaptă cu cristalizarea echipei. La meciul de sâmbătă, cu Lipova, se va juca cu trei juniori, pentru a vedea cum stăm în perspectiva începerii campionatului. Mai vrem să disputăm măcar un amical, din păcate mai aveam programat unul săptămâna viitoare cu echipa a doua de la ACS Poli, dar aceasta s-a desființat. Din informațiile pe care le avem, sunt destule echipe pentru cinci serii, iar la noi va fi din nou o concurență puternică. Vor fi destule formații bune în seria noastră”, a precizat Călin Cojocaru, managerul Naționalului.

Alin Chița a început partida din această seară cu: Voicilă – Zăinescu, Dumitrache, Basic, Tătulea – Sz. Vereș – Pîslaru, Livan, Petculescu, Voinescu –  Ionică, pe parcurs mai intrând în luptă: Munteanu – E. Dică, Săulescu, Susan, Siminic, Vereș jr., Ruță, Pintea. Bârsănel a fost menajat, iar Enciu e accidentat ușor.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button