Arhivă articole

Sebișul vrea să evite surprizele neplăcute la Diosig! Dică: „Nerăbdători să jucăm primul meci oficial!”

În preambulul primei runde a noii stagiuni de Liga 3-a, ce o trimite la Deva, Național Sebiș are parte de o deplasare într-un alt județ vecin, pentru a-și lua biletele pentru turul trei al Cupei României. E așteptată de CS Diosig-Bihardiószeg, grupare ce a rămas în fotbalul județean bihorean prin „grija” celor de la Șoimii Lipova, care s-au impus cu scorul general de 7-1 la barajul de promovare din vară.

La ce diferență de pregătire și chiar valoare există între combatante, reprezentanta județului Arad nu ar trebui să aibă mari probleme în fața echipei lui Zoltan Vig, care a revenit asupra demisiei. Singura variabilă ar fi în dreptul omogenității, iar Emil Dică s-a oprit asupra acestui aspect. „Deja avem la Sebiș un grup frumos, unit, un nucleu bun de jucători, dar mai avem de lucrat puțin la omogenitate și relații de joc. Sunt necesare câteva partide bune ca să realizăm aceste lucruri, iar meciul de Cupă este un bun prilej pentru asta. De aceea, vom trata jocul cu maximă seriozitate, vrem să urcăm în faza următoare. Chiar dacă întâlnim o echipă dintr-o ligă inferioară, nu o vom lua de sus, îi vom oferi respect, mai ales într-o astfel de competiție a surprizelor cum este Cupa României. În rest, îi simt pe băieți nerăbdători să joace primul meci oficial, sunt convins că vom face un joc bun și vom obține calificarea în faza următoare”, a menționat cel mai experimentat fotbalist al echipei de pe Malul Crișului Alb.

Pentru disputa de mâine, de la ora 17,30, Alin Chița nu se va putea baza pe mijlocașii Pintea (suspendat) și S. Vereș, în curs de legitimare, astfel că ar putea opta pentru următorul prim „unsprezece”: Muntean – Zăinescu, Bîrsănel, Basic, Simic – Ruță – Săulescu, E. Dică, Pâslaru, Petculescu – Ionică.

Arbitri: Cristian Codrea – Radu Despa, Cristian Lucaci (toți din din Baia Mare)

 

 

4
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.