National Sebis

Live text: Național Sebiș – CS Șirineasa 0-1, final





La ora 17, Național Sebiș joacă primul meci pe teren propriu în noua ediție a Ligii a 3-a. Chiar astăzi, conducerea clubului l-au legitimat pe Mihai Poștoarcă, un fundaș dreapta de 18 ani, împrumutat de la FC Voluntari, care e și titular în echipa aliniată de Alin Chița. La oaspeți, debutează fostul utist, Dennis Lazăr, tot pe postul de fundaș dreapta, el aflându-se pentru două zile și în pregătiri cu Sebișul.

Formații oficiale:

Național Sebiș Moroz – Poștoarcă, Bârsănel, Basic, Siminic – Sz. Vereș – Săulescu, Voinescu, E. Dică, Susan – Enciu. Pe bancă: Voicilă – C. Vereș, Pintea, Pâslaru, Ionică, Ruță, Petculescu.

ACS Sirineasa:  Teodorescu – D. Lazăr, Oițã, Ionițã, Anghelina – L. Iordache, O. Popescu – Manole, Cocină, O. Vasile – Gruia. Pe bancă: Gîrlea – Zaina, Miroiu, Vezan, Tigoianu, Lăzărescu

Arbitri: Vlad Inoan (Florești – Cluj) – Csaba Antal (Cluj), George Suciu (Câmpia Turzii).
Observatori FRF: Constantin Făniță și Dorin Micșa (ambii din Timișoara)

5 comentarii

  1. Domnul primar nu a fost pacalit deloc. El stie prea bine ce face. Cu jucatori aradeni nu putea face ceea ce face cu jucatori de peste Carpati. Prietenii stiu de ce !!!

    0
    0
    1. Daca erați la meci numai ați fi debitat asemenea aberații ,dar e mai ușor sa critici decât sa vezi realitatea ,Național a fost peste Sirineasa o echipa si ea buna si cu siguranța nu merita sa piardă , daca arbitrul nu ar fi tras cu oaspeți pe fata cu siguranța National nu pierdea

      0
      0
  2. Altădată a fost „începutul promițător și sfârșitul tragic!” Poate se schimbă istoria!?!?!? Într-adevăr începutul nu e bun dar sperăm la un final victorios!!!! HAI NAȚIONAL SEBIȘ! !!!!! Sunteți ai nostri!!!! O iubire alb-albastră niciodată nu se lasă! !!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button