Arhivă articole

Livetext: Millenium Giarmata – Național Sebiș 0-2, final


Millenium Giarmata și Național Sebiș, de departe cele mai longevive grupări ale seriei a patra a Ligii 3-a, unde activează din 2009, respectiv 2008, dar nu au nici o victorie în primele trei etape ale noii stagiuni.

Formații oficiale:

Giarmata: Miklos – Sporin, Covăsală, Stupu, Cherecheș – Domșa, Domșa – Fl. Olariu, Ghighilicea, Ștefănescu – Anagor. Pe bancă: Buzdugan – Rus, Stoica, Pricop, Brăniștean, Bungău, Grunță.

Sebiș: Moroz – Poștoarcă, Bârsănel, Pintea, Dumitrache – Săulescu, Sz. Vereș, Ruță, C. Vereș – Ionică, Enciu. Pe bancă: Voicilă – Voinescu, Susan, Pîslaru, Siminic, Petculescu, Livan.

Arbitri: Ioan Adrian Păușani (Crișeni) – Sergiu Paul Corb (Zalău) și Lazăr Flavius Seiche (Sânmihaiu-Almașului).

Observatori: Petru Boroș (Oradea) și Alexandru Rojneai (Alba Iulia).

 

Min.1 A început partida. Teren bun, vreme însorită, gazdele joacă în albastru, oaspeții în alb. Sebișenii au avut lovitura de începere.

Min.5 Gazdele încearcă să pună presiune și să țină minega departe de poarta lui Miklos.

Min.15 Meci echilibrat, fragmentat de multe faulturi, încă lipsesc fazele de poartă.

Min.18 Lovitură liberă a Naționalului de la 40 de metri, de pe stânga, executată de Ruță, dar portarul Miklos a reținut balonul.

Min.20 Naționalul a pus control pe joc.

Min.30 Giarmata a avut o lovitură liberă de la 25 de metri lateral stânga, Cherecheș a executat bine dar mingea s-a dus pe lângă bară.

Min.35 Naționalul a avut o ocazie bună, șutul lui Ruță din lovitură liberă de la 35 de metri nu a nimerit de puțin spațiul porții.

Min.40 Ghighilicea a pătruns pe partea dreaptă iar de la 10 metri, din preajma liniei de margine, a trimis în careu, unde Anagor nu a ajuns la minge și Dumitrache a respins.

Min.43 Corner pentru gazde, Cherecheș a executat, balonul a fost respins iar Olariu a recentrat de pe stânga, mingea a izbit transversala, a ricoșat în careu dar faza s-a răcit.

Min.45 Pauză la Giarmata, scor alb.

Min.46 A început repriza a doua. La gazde, Stoica a intrat în locul lui Ștefănescu.

Min. 50 Pintea a executat o lovitură liberă de la 17 metri perpendicular pe poartă dar mingea a trecut peste transversală.

Min.53 Gol anulat Sebișului. Ruță a executat un corner, Enciu a înscris cu capul, bară-gol, dar centralul a solicitat repetarea loviturii.

Min.55  Schimbare la Național, Cl. Vereș este înlocuit de Voinescu.

Min.59  Schimbare la Național, Săulescu este înlocuit de Pîslaru.

Min.61 Galben pentru Stupu.

Min.62 Susan a intrat în locul lui Ionică.

Min.66 GOOOLLL Sebiș. Ruță a marcat pentru 0-1 cu un șut din colțulc areului de 16 metri.

Min.73 Domșa a șutat în plasa laterală, de la 7 metri lateral stânga.

Min.80 Enciu a șutat mult peste poartă

Min.85 Covăsală a primit cartonaș galben

Min.89 Contraatac rapid, Ruță a pasat prointre fundași și căpitanul Enciu a marcat pentru 0-2

Min.92 Putea fi și 0-3 prin Pîslaru care a șutat din careu dar portar Miklos a respins în corner.

Min.93 Fluier final. Victorie Național Sebiș

6
1


12 thoughts on “Livetext: Millenium Giarmata – Național Sebiș 0-2, final

    1. Urla prostia in tine ,Ariciule asa nume asa postări ce sa vrei de la un arici ,frustrați dau din papagal in rest te târăști pe jos …….

     3

     1
 1. Daca nici astazi nu caştigă la Giarmata,sper să o lăsam mai moale cu fotbalul la Sebiş,să renunțăm la mercenari şi sa încercăm sa mai jucăm şi cu de-ainoştri,iar domnul Cojocaru sa ne lase în pace,că am vazut ce mare conducator este.

  12

  4
 2. D-le Chita,cu Şirineasă a fost de vina ca ați pierdut . Acuma tot arnitrii sunt de vina pentru lipsa de rezultate? !?!?

  5

  4
  1. Rău te macină ciuda !!!!! ????? Se prea poate ca tu să nu fi realizat nimic până acuma. Crezi ca toți sunt ca tine????

   5

   5
 3. Forza National!!! Sa moara toți frustrați de ciuda ,la fiecare victorie a lui Național moare ceva in voi ,eu nu am mai vazut asa ceva sa urăști ceva ce aparține prpiului oras si implicit ți-e ca locuitor ,echipa asta merita altceva ,susținere nu răutăți si cârcoteală

  7

  3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.