National Sebis

Achizițiile „regățene” ale Sebișului nu acuză „dușul rece” cu Poli: „Ne vom pregăti și vom face jocuri bune în campionat”





Cel puțin deocamdată, Național Sebiș nu a fost prea activă pe piața de transferuri. Manager și antrenor, Călin Cojocaru, propune doar două nume din zona vechiul regat, ambele primind minute în amicalul de duminica trecută, pierdut cu 4-0 de trupa de pe Crișul Alb în fața prim divizionarei, ACS Poli Timișoara.

Ca și Poștoarcă, Alper Rugină provine de la juniorii prim divizionarei CS Voluntari. Are 17 ani și a bifat aproape 10 minute contra lui ACS Poli. „Am jucat și eu puțin împotriva unui adversar greu. Eu zic că echipa s-a descurcat binișor mai ales în prima repriză, am avut și ocazii, dar diferența de valoare a fost prea mare. Totul este bine la Sebiș, colegii m-au primit bine. Vreau să joc cât mai mult, mai ales că până acum am evoluat doar în competițiile de juniori pentru Voluntari. Mă bucur că am ajuns la o echipă de seniori, sper să joc și să ajut Sebișul, iar la întoarcerea la București să prind echipa de Liga 1 la Voluntari”, spune tânărul mijlocaș central.

Mădălin Pîslaru vine de la Sporting Roșiori și l-a înlocuit pe sârbul Basic în minutul 55 al amicalului cu bănățenii. Cu el în centrul defensivei, gazdele au mai luat un singur gol și acela după o fază în bandă a lui Popovici. „Abia am început pregătirea și am prins o primă repriză împotriva unui adversar puternic. A fost foarte greu, scorul puțin dur, dar ne vom pregăti în continuare și vom face jocuri bune. Încep să mă acomodez la Sebiș, colegii sunt extraordinari, iar pe trei dintre ei chiar îi cunosc destul de bine. Am mai jucat cu Ruță, Dumitrache și Petculescu la alte echipe de Liga a 3-a, ei mă ajută mult să mă integrez rapid. Sper să joc cât mai mult, dar pentru asta trebuie să mă pregătesc bine și să joc bine când se apelează la mine”, spune fundașul de 26 de ani al „alb-albaștrilor”.

Se poate spune că cei doi fotbaliști sunt ca și transferați la Național Sebiș, în timp ce în cazul juniorilor celor de la Viitorul, Dagău, Poșta și Covaci lucrurile nu sunt încă foarte clare.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button