National Sebis

Într-un singur sens: Național Sebiș – Voința Macea 4-0 +foto





Cele două eșaloane dintre sebișeni și măceni s-au simțit din plin în amicalul din această dimineață, de pe arena „Crișana”. Divizionara terță a făcut un antrenament util cu public, iar rezultatul a fost și el rotund, de altfel digerabil și pentru oaspeți, care s-au prezentat pe Crișul Alb fără trei dintre jucătorii săi, Trif, Zsigmond și Hanc, aflați la servici.

Tabela putea fi dezghețată după un sfert de oră, dar Săulescu a ratat un penalty obținut tot de el, dar inevitabilul s-a produs 8 minute mai târziu. Sz. Vereș a șutat în blocaj, mingea a ajuns la Enciu, care a marcat din 8 metri. Săulescu s-a revanșat în minutul 27, după ce a pus latul la pasa ideală a lui Tătulea, care a trecut de doi fotbaliști pe banda stângă. Scorul pauzei avea să fie 3-0, după ce Sz. Vereș a înscris din 6 metri, după o lovitură liberă execuată de Petculescu de la 25 de metri.

La reluare, pe gazon a intrat și ultima achiziție sebișeană, Cristian Onțel, care a și avut șansa golului, la fel ca și Săuleascu. Pe Vițelar l-a mai bătut doar Mărgărit, cu un șut plasat din interiorul careului, așa că partida s-a încheiat cu scorul de 4-0. „Antrenamentul a fost bun, rezultatul de asemenea, suntem pregătiți și nerăbdători să începem meciurile pe puncte. Mâine, întâlnim și Buteniul, iar marți vom juca la Arad, pe Șega, cu UTA Under 17”, spune Cosmin Merșca, „secundul” lui Călin Cojocaru pe banca Naționalului.

Și Macea mai are programat un test în acest weekend, mâine, cu Turnu, dar mai dă piept și cu Felnac și Sântana până la reluarea campionatului.  „Am făcut două transferuri importante zic eu. I-am adus pe Șandru și Betea, de la Unirea Gurahonț și cred că pentru Liga 5-a și obiectivul promovării avem un lot bun. Cantonamentul de la Castelul la Macea, unde am avut 19 jucători și am putut încărca serios, a venit la momentul oportun, au zic că vom arăta bine în fața formațiilor de nivelul nostru. Sigur, azi, la Sebiș, era mai greu să ținem ritmul cu un adversar puternic, dar eu sunt parțial mulțumit de băieți și efortul depus de ei”, a precizat Lucian Ciba, tehnicianul Voinței.

Formații:

Național: I. Poiană – Poștoarcă, Basic, Dumitrache, Siminic – Sz. Vereș, Pintea – Săulescu, Petculescu, Tătulea – Enciu. Au mai intrat: Mărgarit, Giuga, Ruță, Susan, Onțel.

Macea: Toader – Pâncotan, Cojocaru, Botaș, Ardelean – Petrehele, Betea – Pinti, Șandru, Rus – Junc. Au mai intrat: Vițelar – Androne, Buda, Hanc.

Arbitri: Alexandru Danciu – Nicoleta Susca, Emanuel Calindruță.

 

galerie foto









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button