National Sebis

Cojocaru, despre scorul campionatului: „Avem nevoie de golaveraj în caz de egalitate de puncte cu Reșița sau Lugojul”





Național Sebiș a realizat scorul campionatului în seria a IV-a a Ligii a 3-a la fotbal. „Alb-albaștrii” au trecut cu 16-1 (?!) de Nova Mama Mia Becicherecu Mic, iar managerul echipei are și o explicație pentru goleada de ieri, de pe arena „Crișana”. „Toată lumea știe că va veni acea depunctare a celor de la Șirineasa, iar lupta la vârf se va încinge pe finalul sezonului. Ne-am făcut niște calcule și, fiindcă rezultatele directe cu Reșița au fost identice, 1-1, iar cu Lugojul pot fi la fel dacâ îi batem la noi cu 2-0, avem nevoie și de golaveraj pentru a sări peste ele. Ne pare rău pentru jucătorii Becicherecului, ei sunt ultimii vinovați pentru situația în care se află. Patronul lor (n.a. Marcel Băban) ar trebui să-i respecte mai mult măcar pe copiii din lot, pe care îi aruncă fără plasă de protecție într-o competiție totuși tare de seniori. Cât despre noi, nici nu pot spune că am făcut un antrenament util, poate doar pe faza de finalizare. Am folosit și jucători care au evoluat mai puțin în acest campionat, Deliman chiar a debutat în Liga 3-a, la Timișoara ar putea juca și alții”, a menționat Călin Cojocaru.

Vineri, sebișenii joacă în cadrul rundei cu numărul 25 pe Bega, contra puștilor de la Centrul Național de Pregătire. „O să încercăm să ne mobilizăm cât putem de mult pentru acest meci, chiar dacă știm că punctele contra acestu adversar nu se vor pune la finalul campionatului. Rămâne de văzut și cu cine vom intra pe teren, căci Siminic, Szillard Vereș și Dumitrache vor fi suspendați”, a mai menționat Cojocaru.

Până la înfrângerea severă de ieri, „lanterna roșie” mai pierduse la peste 10 goluri doar cu Școlar Reșița (0-11), în timp ce liderul Șirineasa le-au dat 8 timișenilor. Tocmai datorită golaverajului mai bun, Sebișul a urcat pe locul 2 cel puțin până azi, când în luptă intră Reșița și Lugojul









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button