Crisul Chisineu-Criș

Dinu, după „șocul” de la Criș: „Ne-am bătut singuri. Toată echipa, începând cu mine, e vinovată”





Petrolul Bustuchin își punea mari speranțe în promovarea în Liga 3-a și – bineînțeles – la un rezultat pozitiv sau, cel puțin strâns, în manșa de la Chișineu Criș. Gorjenii au avut o delegație importantă la meciul din această seară, în frunte cu primarul Ion Ciocea. Acesta, dar și cei aproximativ 60-70 de olteni sosiți să-și încurajeze favoriții, au rămas dezamăgiți. Modan sau Piț i-au convins rapid că au șanse doar teoretice să asiste la partide dintr-un eșalon superior la anul.

La rândul său, antrenorul „petroliștilor” era negru de supărare după 0-4 la Criș. „Acest rezultat decide în proporție de 90% echipa promovată. Nu pot spune că adversarul a fost o surpriză pentru noi, în schimb ne-am surprins noi înșine, ne-am bătut singuri. Speram la un rezultat bun, dar echipa  nu s-a ridicat la așteptările mele astăzi. La toate cele patru goluri au fost erori de fundaș. Am greșit foarte mult, jucătorii au părut obosiți. De altfel, unii dintre ei au venit mai târziu la Ineu, acolo unde echipa noastră ajunsese încă de joi pentru acest meci. De exemplu, fundașul central care a și greșit la trei goluri, Cebuc, a ajuns aseară la ora 22.00 la hotel. Dar, până la urmă, toată echipa, începând cu mine, e vinovată pentru acest rezultat. Îmi pare rău pentru suporteri, ei au venit cu speranță aici, iar noi le-am oferit un rezultat aspru. Am pregătit meciul într-un anume fel, cu partida retur în minte”, a spus Mihai Dinu, după ultimul fluier al primei manșe a barajului de promovare cu teamul lui Adi Abrudean.

Apropos de confruntarea de săptămâna viitoare, de pe terenul din Bustuchin, acolo unde Dinu susținea că nici Benfica nu poate câștiga, „principalul” Bustuchinului a adăugat: Mai e un meci, vedem ce va fi după. Ori ne lăsăm, ori mergem mai departe, dar în altă formulă, cu alte idei. În meciul retur trebuie să jucăm fotbal, lucru pe care nu l-am făcut astăzi”.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button