Crisul Chisineu-CrișzTOP ARTICOLE

Burleanu nu a mai așteptat decizia Comisiei de Disciplină și a felicitat Crișul pentru promovare: ”Vă asigur de tot sprijinul și deschiderea Federației”





Crișul Chișineu Criș se poate pregăti cu toată convingerea de Liga 3-a. Felicitarea venită pe adresa clubului din partea lui Răzvan Burleanu anunță clar deznodământul de la Comisia de Etică și Disciplină, în cazul partidei retur dintre Petrolul Bustuchin și echipa lui Adi Abrudean. Sâmbăta trecută, meciul retur al barajului de promovare în eșalonul terț nu s-a mai jucat, fiindcă Ambulanța nu a sosit la meci și, teoretic, rezultatul e de 3-0 în favoarea „alb-albaștrilor”.

Asta anticipează și președintele Federației Române de Fotbal, care l-a felicitat pe șeful grupării de pe malul Crișului Alb și, prin el, toți artizanii promovării. Iată cuprinsul scrisorii de azi:

”În atenția domnului Daniel Cherecheși, manager al clubului CS Crișul Chișineu Criș

Stimate domnule Manager

Îmi face o deosebită plăcere sa vă felicit personal cât şi în numele Federaţiei Române de Fotbal, pentru performanţa obţinută de clubul CS Crişul Chisineu Criş prin câştigarea ediției 2017/2018 a Ligii 4 şi obţinerea promovării în sezonul 2018/2019 al competitiei Liga 3.

An convingerea că bucuria acestui rezultat sportiv se va constitui într-o sărbătoare pentru întreaga comunitate pe care o reprezentati și că parcursul din Liga 3 va aduce satisfacție tuturor  suporterilor, devenind o etapă în dezvoltarea clubului şi a fotbalului românesc.

Va asigur de tot sprijinul si toată deschiderea Federatiei Române de Fotbal şi vă rog sa contaţi permanent pe asistenţa pe care o putem furniza eu şi echipa de profesioniști pe care o coordonez.

În final. vă rog sa transmiteți felicitările noastre tuturor jucătorilor. membrilor staff-ului tehnic și administrativ, finanțatorilor şi partenerilor care au contribuit la obţinerea performanţei.

Bun venit in Liga 3!

Cu prietenie,
Răzvan Burleanu

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal”









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button