Crisul Chisineu-Criș

Se vând abonamente la Crișul, frații Bodri ultimele achiziții ale proaspetei divizionare terțe





Odată cu promovarea în Liga 3-a, Crișul Chișineu Criș intenționează să-și fidelizeze și mai mult suporterii. Gruparea „alb-albastră” pune în vânzare chiar de azi abonamente valabile pentru meciurile de acasă ale echipei lui Adi Abrudean în sezonul 2018-2019, dar și fanioane personalizate cu anul promovării în eșalonul terț. Prețul unui abonament (cu loc numerotat) este de 50 de lei, iar cel al fanioanelor – 30 de lei, acestea putând fi procurate în fiecare zi de la stadionul din Chișineu Criș între orele 8 și 12 sau contactându-l pe managerul Dani Cherecheși la numărul de telefon 0745.373.986. Totodată, la fiecare meci de acasă, Crișul va comercializa și bilete la prețul de 5 lei.

În fine, Crișul s-a înțeles cu UTA pentru împrumutul fraților Bodri. Toma e luat în calcul de Adi Abrudean pentru postul de fundaș dreapta, unde a mai sosit și colegul de generație în „alb-roșu”, Alex Deliman, în timp ce Luca Bodri poate evolua pe ambele benzi ale liniei mediane și chiar în centru. Gemenii au în spate un retur în Liga 3-a, la Cermei, unde au bifat destule minute oficiale.

Veștile bune pentru „Știli” nu se termină aici și asta pentru că Alin Gligor revine la antrenamente începând de azi, după o problemă de ordin medical. Fostul căpitan al UTA-ei a devenit și el oficial jucătorul celor de la Crișul, unde se reîntâlnește cu Alin Mihai, Alin Pavel, Gabi Siminic, Florin Gâlcă sau Remus Lung cu care a fost coechipier în diferite perioade ale carierei la echipe arădene, dar și la FC Olt.

 

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button