Crisul Chisineu-Criș

Tabela a înghețat la 40 de grade Celsius: Crișul Chișineu Criș – CS Oșorhei 0-0

Proaspăta divizionară terță arădeană a oprit la cinci seria succeselor din partidele verii. Deși a avut ocazii importante, prin Alin Mihai, Piț și T. Bodri, Crișul nu a reușit să treacă de prim-divizionara județeană bihoreană, CS Oșorhei.

Așadar, tabela a înghețat la 0-0, deși meciul s-a jucat la aproape 40 de grade Celsius pe malul Crișului Alb. „Rămânem cu un antrenament util și chiar o prestație bunicică în unele momente ale jocului. Am jucat din nou pe o căldură infernală și le-am dat minute tuturor jucătorilor apți. Concluzia generală este că mai avem destul de lucru, în special din punct de vedere tactic. Trebuie să avem răbdare, această echipă cu mulți jucători noi va crește de la săptămână la săptămână. Mă bucură revenirea lui Alin Gligor, jucător de grup, cu mare experiență, dar și faptul că nu am luat nici de aceată dată gol”, a menționat Adrian Abrudean, antrenorul celor de la Crișul

Mucha – Ianc, Al. Pavel, Gligor, Siminic – Gâlcă, Stegaru, T. Bodri – Piț, Modan , Lezeu a fost primul „unsprezece” al „alb-albaștrilor”, pentru ca după pauză să mai intre pe teren: Deliman, L. Bodri, Ciornei, Al. Mihai, Budur, Maghici. Clej și Pirtea sunt accidentați.

Comentarii Facebook

1
0

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close