Crisul Chisineu-Criș

Debut cu două goluri pentru Ianc la Crișul: „M-a ajutat echipa, eu doar am fost acolo unde trebuia să fiu”





Jocul bun și fizicul excelent al lui Ionuț Ianc  au fost remarcate în campionatul trecut și de echipe din eșalonul al doilea, dar și de proaspăta prim-divizionară, FC Hermannstadt, care l-ar fi dorit pe tânărul arădean în această vară. Mijlocașul de 20 de ani ales – însă – să joace acasă, schimbând Cermeiul cu Crișul la nivelul eșalonului trei.

„Piesă” importantă pentru linia de mijloc a a trupei lui „Știli”, dar neluată în seamă de adversarul de sâmbătă care s-a ocupat doar de fotbaliștii cu experiență ai nou-romovatei arădene, Ianc a izbutit „dubla” ce i-a permis Crișului să debuteze pozitiv în fața uneia dintre pretendentele la promovare din seria a 4-a. „M-a ajutat mult echipa, eu doar am fost acolo unde trebuia să fiu și am reușit să marchez de două ori din două ocazii. Sunt fericit și sper să mai am reușite la Criș, însă, cel mai mult contează să câștige echipa.  A fost un adversar puternic, terenul a fost și el greu, e bine că am debutat cu un punct. Nu am înțeles de ce au protestat adversarii la al doilea gol al meu, probabil din frustare că au fost egalați. Altfel, nu a fost nimic în neregulă la acea fază”, au fost primele cuvinte ale tânărului „închizător” după remiza cu Metalurgistul.

Ionuț Ianc face parte din generația 1997-1998 crescută de Cristian Păcurar și Francisc Tisza la Atletico. De câteva sezoane bune, însă, fotbalistul și-a reziliat contractul cu „galben-negrii”, perioadă în care a mai trecut pe la Șoimii Pîncota, Victoria Zăbrani și Lunca Teuz Cermei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button