Crisul Chisineu-Criș

Alic jr: „Bine că nu am pierdut, deși am stat mai bine fizic decât ei” v.s. Abrudean: „Ne-am bătut joc de ocazii în prima repriză și am pierdut două puncte” + partida video





După două eșecuri (2-5 cu Sebiș și 1-3 cu Cermei) și un succes (3-2 cu Lipova), CS Hunedoara a scos și o remiză în fața unei echipe arădene. S-a întâmplat astăzi, în Orașul Corvinilor, la capătul unei partide în care Crișul a jucat bine în prima repriză, dar s-a jucat cu ocaziile după reușita lui Budur și a trebuit să se mulțumească cu remiza după reușita semnată de C. Creciunesc.

Chiar dacă hunedorenii au bifat al treilea meci la rând fără victorie, Mircea Alic jr. a vorbit mai degrabă într-un ton pozitiv de punctul scos acasă, contra Crișului. „Meci greu, tensionat, aşa e când joci cu cei din fruntea clasamentului. Am întâlnit o echipă bună, de pe locul 3, aveam nevoie de puncte atât noi, cât și ei. Ne-au lipsit patru jucători, cei trei suspendaţi (n. red: Doboş, Herci şi Dani Creciunesc) plus Marcu, accidentat. Bine că nu am pierdut, până la urmă, deşi cu puţină şansă pe final puteam chiar câştiga. Am făcut o primă repriză slabă, în a doua ne-am mai revenit. S-a văzut că ei au cedat fizic în partea secundă, iar noi putem ţine fizic un meci întreg. Pregătim acum jocul de la Lugoj, care nu e nici pe departe unul uşor, cei de acolo se vor agăţa de ultima şansă”, a menționat antrenorul hunedorenilor.

Crișul a pierdut șansa de ajunge pe podium, lângă conjudețenele Lipova și Cermei, dar punctul nu e tocmai de aruncat, ținând cont că Hunedoara le-a bătut pe Lipova, Dumbrăvița și a remizat și cu Metalurgistul Cugir. Totuși, Adrian Abrudean consideră că: „Din punctul meu de vedere, am pierdut două puncte. Am avut jocul în mână, am condus cu 1-0, ne-am creat situaţii bune de a marca, dar ne-am bătut joc de ele. Am făcut un joc foarte bun în prima repriză, într-a doua nu am mai ţinut de minge şi am permis adversarilor să vină peste noi, bine că nu am pierdut. Nu am fructificat contraatacurile şi alte faze bune de gol pe care le-am avut și fotbalul ne-a pedepsit. S-a resimţit şi o stare de oboseală, unii jucători au foarte minute oficiale după barajul din vară. Cu mai multă atenţie şi agresivitate am fi câştigat astăzi. Probabil, nu am avut încrederea necesară, mai avem de muncit şi de învăţat”, a concluzionat antrenorul Crișului.

Nou-promovata arădeană de pe malul Crișului Alb e pe locul 4 în seria a IV-a a Ligii a 3-a, la egalitate de puncte cu Metalurgistul Cugir și mai are de jucat cu Giarmata (acasă) și Unirea Alba Iulia (în deplasare) înainte de a intra în vacanța de iarnă.

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button