Crisul Chisineu-Criș

Suslak s-a înțeles cu Crișul: „Să rămânem până la final pe podium!”





După despărțirea de UTA, Adrian Suslak (26 de ani) a avut mai multe discuții cu formații de diferite eșaloane, dar a optat pentru Crișul Chișineu Criș. Aici, va lucra din nou cu Adrian Abrudean, după experiența de la CS Ineu în sezonul 2013-2014.

Fotbalistul de bandă stânga ajunge, astfel, la cincea divizionară a treia arădeană din carieră, după Ineu, Sebiș, UTA și Cermei. „M-am înțeles cu cei de la Crișul, de mâine ma prezint la antrenamente. Nu voi avea probleme să mă integrez rapid, mai ales că pe majoritatea băieților îi cunosc foarte bine. Sper să facem o figură frumoasă și să rămânem pe podium până la final”, ne-a mărturisit Suslak.

Fundaș sau mijlocaș stânga, Suslak poate evolua la nevoie și în centrul liniei mediane, acolo unde a mai activat la UTA II. „Este un fotbalist serios, foarte disciplinat tactic, pe care orice antrenor și l-ar dori în echipă. E un transfer important pentru Crișul, ca și celelalte operate în această iarnă”, a menționat antrenorul Adi Abrudean despre noua sa achiziție.

La capitolul achiziții nu-l vom mai regăsi, însă, pe Lorand Lang. Fundașul central de 21 de ani sosit de la Recea se desparte prematur de Crișul, dar are șanse bune să rămână în fotbalul arădean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button