National Sebis

Debut pozitiv pentru Todea pe banca Sebișului: „Fără absențe, poate scoteam mai mult din meciul cu Lipova”

Chiar dacă au evoluat pe teren propriu, sebișenii plecau șansa a doua în fața celor de la Șoimii Lipova, în cadrul primei etape a returului Ligii a 3-a la fotbal. Multiplele schimbări la nivelul lotului, plus o listă a absențelor ce a cuprins alți titulari în tur, precum Ruță (suspendat), Pîslaru sau Szekely (cu probleme medicale), plus mai vechii accidentați Poștoarcă sau Onțel, o expuneau mult pe trupa de pe Crișul Alb în fața unei echipe mult mai omogenă și pregătită de debutul în stagiunea de primăvară.

Dar, Naționalul a strâns cum a putut rândurile, s-au adaptat mai bine la terenul greu și s-a ales cu un punct de moral, primul din gestiunea lui Cristian Todea. „Un punct contra liderului poate fi considerat un debut pozitiv al meu pe banca Sebișului, date fiind condițiile de închegare a echipei într-un timp extrem de scurt și numărul mare de accidentați. Chiar și în aceste condiții , mă așteptam la mai mult de la băieți, am discutat înainte de meci niște aspecte și am păcătuit chiar la ele. Chiar și fizic mă așteptam să stăm ceva mai bine. E clar, mai avem foarte mult de muncă, defensiv suntem cam fragili, dar per ansamblu cred că a fost bine. Rezultatul s-a conturat în urma unui efort foarte intens.Probabil că dacă era și Ruță, care a fost suspendat, plus vreo doi din cei accidentați în ultima perioadă, poate scoteam mai mult. Dar, asta este, e prea târziu acum să ne gândim la astfel de lucruri. Și eu aș mai vrea să pot juca fotbal, dar trebuie să mergem înainte”, a spus „principalul” Sebișului după 3-3 cu Lipova.

Tot „Dulăul” a recunoscut că suprafața de joc destul de rea le-a fost un aliat elevilor săi: „Cu terenul am fost obișnuiți, pentru că ne-am antrenat pe el. Cred că ne-am adaptat mai bine decât adversarul”.

Peste o săptămână, Naționalul întâlnește o altă echipă cu pretenții, dar de data aceasta în deplasare. „Alb-albaștrii” merg la Dumbrăvița, unde dau peste o formație rănită după insuccesul de azi, 1-4, în fața conjudețenei Ghiroda și Giarmata Vii.

Comentarii Facebook

3
1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close