National Sebis

Sebișul vrea să confirme startul pozitiv de retur pe terenul Dumbrăviței: „Pregătiți de o replică bună, vigilență la fazele fixe”





Etapa cu numărul 17 a Ligii a 3-a (seria a 4-a) începe vineri, la ora 15, cu patru partide. Între ele e și Dumbrăvița – Sebiș, echipele de pe locurile 7 și 6 cărora Ghiroda lui Codrea le-a administrat 7 goluri în ultimele două weekenduri. Norocul Naționalului a fost că meciul a avut unul amical, în timp ce trupa lui Bălu a lăsat toate punctele în vecini, după un rușinos 1-4.

În schimb, pentru sebișeni, remiza cu liderul Lipova (3-3) poate fi considerat un rezultat pozitiv. Moralul și încrederea în cadrul echipei de pe Crișul Alb sunt la cote bune înaintea deplasării pe terenul unei formații ce nu și-a ascuns intențiile de promovare. „Am făcut un meci destul de bun cu liderul, rezultatul e și el pozitiv, dar e clar că mai avem mult de muncă. Punctul cucerit săptămâna trecută a adus optimism, entuziasm la antrenamente, dar totul trebuie confirmat cu o prestație solidă și la Dumbrăvița. Întâlnim o echipă experimentată, pe un teren destul de mic, fazele fixe ar putea juca un rol important în stabilirea rezultatului final. Noi oricum am avut de suferit la acest aspect în partidele amicale, trebuie să fim mai vigilenți. În plus, vom da peste o formație rănită după eșecul de la Ghiroda, care va dori să facă primele puncte ale returului, dar trebuie să fim pregătiți să-i dăm o replică pe măsură. În fotbal, dacă dai mereu maxim pe teren, e posibil orice”, consideră Cristi Todea.

Antrenorul „alb-albaștrilor” nu va putea conta în județul Timiș pe Pîslaru (bolnav) și Petculescu (accidentat). În schimb, Ruță revine la mijlocul terenului, în timp ce Szekely e incert.

Formații probabile:

Dumbrăvița: R. Miklos – Podină, Telescu, Gălan, Boancă – Briciu, Birău, M. Stancu, Rus – Silaghi, A. Voinea.

Sebiș: G. Gakos – Onuțan, C. Lezeu, Forizs, Dărăban – Teședan, Ruță – Susan, Mateucă, Vereș – Enciu.

Arbitri: Szabolcs Kovacs (Carei – Satu Mare), Ion Glăvan (Hunedoara), Ramona Udrea (Târgu Jiu)
Observatori: Vasile Balaj (Drobeta Turnu Severin), Cristian Gâţ (Hunedoara)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button