National Sebis

Todea: „Suferim la omogenitate, dar după aspectul jocului era mai echitabil egalul” v.s. Ciucă: „Speranțe că ne vom ridica de jos, dar mai avem de tras”



Național Sebiș rămâne cu punctul cucerit, oarecum suprinzător, în fața liderului Șoimii Lipova în prima etapă a returului. Industria Galda a plecat cu toate punctele de pe malul Crișului Alb și respiră în coada clasamentului, întrecând-o pe Deva pe locul 13 și fiind la o singură lungime de undă de Giarmata și Ghiroda.

De acum e clar, „alb-albaștrii” au cam pierdut contactul cu podiumul, dar marea îngrijorare a antrenorului se referă la prestația echipei sale. „Cu Lipova, ne-am mobilizat suplimentar fiindcă întâlneam echipa de pe primul loc și am obținut un rezultat bun. Apoi, nu am mai avut aceeași exprimare în teren, nici la Dumbrăvița, nici azi, cu Galda. Cu toate astea, au fost momente în care puteam schimba soarta acestor partide, însă rămânem cu buza umflată. Astăzi, spre exemplu, am condus cu 1-0 și trebuia să gestionăm mai bine finalul de meci. Din păcate, am luat două goluri la faze ce nu anunțau nimic, deși adversarul a avut și situații mai mari din care nu a marcat. Galda are meritul de a fi reacționat prin determinare în special după ce a luat golul, în timp ce noi ne-am pierdut concentrarea. Chiar și așa, după aspectul general al jocului, dar și prin prisma faptului că am ratat o ocazie bună în ultimele minute, un rezultat de egalitate era mai apropiat de realitate. Este clar că suferim la capitolul omogenitate, sunt jucători veniți cu trei-patru zile înainte de începerea returului și relațiile de joc nu sunt tocmai bune. Altfel, chiar dacă locul 1 a devenit aproape imposbil de atins, ar trebui să avem reacție cât mai repede. Nu e totuna că terminăm campionatul pe locurile 8-9 sau pe 3-4, fiecare dintre noi ar trebui să-și dorească să fie cât mai sus la final. Trebuie să privim în față, să strângem rândurile și să ne prezentăm cât mai bine la derby-ul de la Cermei, unde nu vom fi așteptați cu flori”, spune Cristian Todea, antrenorul Naționalului.

În sezoanele precedente, Galda nu s-a simțit prea bine la Sebiș, dar de această dată a luat trei puncte de aur. „Îmi felicit băieții pentru joc, am avut destule ocazii, trei chiar de singur cu portarul. Totuși, am reușit și golurile ce ne-a adus victoria, a doua consecutivă în campionat. Am muncit mult pentru aceste rezultate, cele 6 puncte ne dau speranțe că ne vom ridica de jos, dar încă mai avem de tras. Vine Ocna la noi etapa viitoare, și ea în mare foame mare de puncte, sper să nu dăm pe mere ce am luat pe pere. Felicit echipa pentru încredere și spirit, au făcut fericiți suporterii și susținătorii Industriei”, ne-a declarat și Paul Ciucă, „principalul” formației din județul Alba.

 









17 comentarii

  1. Dl. Primar Demetrescu, vă rugăm să refaceți echipa din tur și să demonstreze Cojocaru că Sebișul poate fi prima echipă din județ!!!!! Doar știți că în vară Național Sebiș a fost subclasata doar de Sirineasa care era echipa cu bani privați, altfel era pe primul loc. Sun conducerea dv vrem sa ajungem în liga 2. HAI NAȚIONAL SEBIȘ!!!!

    0
    0
  2. Sunteti niste amatori. Cum sa plangi dupa Cojocaru? Ba nebunilor ala v-a ingropat v-a vandut a facut ce a vrut el . A creat vise pt voi dar doar viseeee. Sunteti nebuni ? Domnule asa zis primar lasa-l domne pe Todea sa munceasca . Dati-i sprijinul neconditionat si veiavea de castigat pe viitor . Campionatul asta este terminat pt voi .

    0
    0
  3. Dacă sa termini campionatul pe locul 2 e un vis atunci e unul frumos pt care trebuie luptat. Todea dacă ar avea mândrie și.ar face bagajul și el și directorul sportiv ca au arătat de ce sunt buni. Va place sau nu, primar este Demetrescu iar Cojocaru trebuie să recunoașteți că e cel mai bun pt Sebiș. Când a mai fost Sebișul pe locul 2? Înseamnă că ar putea fi și pe 1. Chiar ar merita încercat domnule primar cu Cojocaru și doar așa să moară invidioșii și să vadă că știți alege antrenor.

    0
    0
    1. Daca locul 2 te incanta cu ceva insramna ca esti Cojocaru personal cel care scrii . Pacat ca jucatorii nu vorbesc de perioada cand era el . De ani buni va tot chinuiti sa depasiti acest loc 2 si nu va iese. Pentru ca in multe lucruri sunteti amatori. Si au fost ani cand s-au bagat bani grei in curul vostru .

      0
      0
      1. Nu sunt Cojocaru și nici nu ma identific cu el. Nu știu ce spun jucătorii dar știu ce părere avem noi, susținătorii echipei. Probabil ca tu ești profesionist dar de ce nu iei tu echipa s_o antrenezi. Niciodată echipa nu s-a clasat pe locul 2 pana anul trecut și de asta am amintit de acest lucru. Asa ca poate chiar tu ești unul în care s-au băgat bani.

        0
        0
        1. Crede-ma ca cel mai slab conducator care a fost la sebis este Cojocaru . In afara de interesul propriu nu l-a interesat nimic . Intreaba-l de meciul de la Ghiroda de anul trecut sa vezi dc e barbat ce poate sa iti spuna . Si ma intreb cate ca ala au mai fost .

          0
          0
        2. 100%pt Todea. Cojocaru v-a vandut . Cojocaru nu a adus nimic sanatos pt echipa voastra . Este exact ca ai nickul tau . Asta vreti ? 0 calitate 0 fotbal

          0
          0
          1. Ia.-l acasă pe Todea dacă îl iubești atâta și scapa echipa de rusinea de a pierde încontinuu. Probabil tu l-ai adus de il susții atâta.

            0
            0
        3. Regret baieti dar anul trecut pe locul 2,la fel ca si in campionatul 2016-2017,a fost tot CSM RESITA,vedeti clasamentul FRF.Ce nu stiti voi este faptul ca rezultatele echipelor din serie cu echipa CNP Timisoara se anulau la finalul campionatului iar Resita a batut cu 1-0 dar a facut 1-1 la ei ,deci a luat doar 4 puncte pe cand Sebisul a luat 6 puncte .V-am spus acest lucru doar ptr.corectitudinea informatiei.

          0
          0
  4. Cojocaru nu a facut altceva decat sa mulgă bani de pe Feieș si de pe sebișeni.Asta ca să nu mai plangeți atat după el,iar dacă mai ramanwa Feieș primar,să știți că Cojocaru nu pleca niciodată de la Sebiș…păi unde mai gasea el atația fraieri să-i dea clubul și banii pe mana lui?Demetrescu nu-i băiat prost,știe el ce știe ..nu-l mai aduce el pe Cojocaru veac…doar că Todea trebuie să-•și motiveze jucătorii mai bine și să facă echipa după anumite criterii,nu după cat alearga de mult unii ca Pop la antrenamente.

    0
    0
  5. Nu sunt Cojocaru și nici nu ma identific cu el. Nu știu ce vorbesc fotbaliștii dar știu ce ne dorim noi cei celor ce ne pasa de echipa. Poate ca tu unul în care se baga bani și de asta arunci cu noroi. Noi ca fani ai echipei consideram ca echipa a mers cel mai bine anul trecut și stim ca dl. Demetrescu vede realitatea deși sunteți buni doar de intrigi. Ce s ar fi sa lucrați de plăcere acolo nu pe bani. Ai mai merge acolo? Sau ai da bani părinte?

    0
    0
  6. Lasă că e bun Todea. Asta rupe tot. A adus jucători din județ. Parcă-s băgați la îngrășat. Cel mai slab antrenor al seriei TODEA CRISTIAN!

    0
    0
  7. Degeaba îl vorbiți de rău pe Cojocaru. Sunteți invidioși ca a făcut mai mult decât au făcut alții și acuma aruncați cu noroi. Convingerea noastră e ca soluția e sa plece Todea și sa revină Cojocaru. Todea dacă ar fi cu bun simt și-ar lua bagajul și s-ar tot duce.

    0
    0
  8. Dacă au sâ sânge in instalație ,ii bat pe aia de la Cermei la scor de neprezentare ! Dar ma îndoiesc ! Eu cred ca la meciul cu Galda le-au dat la aia meciul !E fost prea bătător la ochi …

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button