Crisul Chisineu-Criș

Abrudean, după eșecul Crișului la Deva: „Nu e permis să iei gol în minutul 1, apoi a contat angajamentul fizic”





Crișul s-a oprit la trei rezultate pozitive consecutive. Până azi, la Deva, echipa lui Abrudean pierduse precedentul meci pe terenul Lipovei și tot cu 1-0.

Diferența s-a făcut printr-un gol marcat de Lupu în primul minut de joc, Crișul negăsind drumul spre plasa adversă în ciuda celor câteva ocazii create, în special pe final de meci. „Din păcate, am începutul meciul de la 0-1, pe o greșeală de poziționare a apărării. Nu e permis să facem astfel de cadouri, după care am fost nevoiți să alergăm după egalare. Am avut destule momente în care am controlat jocul, dar pur și simplu nu am avut eficiență. Am ratat două-trei ocazii mari, a câștigat echipa mai pragmatică. În rest, a fost  o luptă încrâncenată, pe un teren destul de denivelat, în care a contat angajamentul fizic, lucru ce ne-a dezavantajat, atâta timp cât nu am început nici azi cu niciun atacant de meserie pe teren. Trebuia să avem o altă consistență astăzi și să fim mai pragmatici”, a spus Adrian Abrudean.

Antrenorul Crișului a avut două cuvinte și la adresa adversarului de azi. „Știam că vom întâlni o formație aflată cu cuțitul la os, care a fost extrem de determinată astăzi. Au și câțiva jucători interesanți, nu cred că merită să retrogradeze, am întâlnit echipe și mai slabe în acest sezon”, a adăugat „Știli”.

Formația promovată la finalul stagiuni trecute în Liga 3-a și-a cam recuperat jucătorii accidentați, cu excepția lui Tătaru. În schimb, conducerea clubului a renunțat de câteva zile la serviciile lui Alex Lezeu, junior de 20 de ani împrumutat de la UTA.

În ciuda eșecului, Crișul rămâne pe locul 6, dar e amenințată de Sebiș și Avrig înainte de intermediara ce o găsește în deplasarea de la Lugoj.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button