Calvin a semnat cu Crișul, urmează Vasinc? Bozian și Siminic – ultimii plecați


Divizionarele terțe arădene sunt în febra achizițiilor estivale. Crișul Chișineu Criș pare a se mișca cel mai repede și într-o săptămână a defintivat lista despărților, dar a și oficializat prima achiziție.

Numărul „divorțurilor” la formația de pe Crișul Alb a ajuns la 9, după ce și fundașul Gabi Siminic și mijlocașul ofensiv, Bogdan Bozian, și-au luat actele. Nici Mucha, Lezeu, Lazăr, Matei, Ianc, Gâlcă și Maghici nu vor mai lucra cu Adi Abrudean, Remus Lung și Ovidiu Pașcalău, care – în schimb – au aflat numele noului fundaș central.

Ali Calvin Tolmbaye  (33 de ani) s-a despărțit de Șoimii Lipova și a semnat deja cu Crișul. „Tot Lipovei i-am făcut o ofertă și pentru atacantul Andrei Vasinc, așteptăm un răspuns până luni. Sper să-l mai convingem și pe Codrea, de la Avrig, un alt atacant dorit de antrenorul Abrudean. Dacă reușim ambele transferuri, mai căutăm un fundaș de bandă și unul-doi mijlocași centrali”, ne-a mărturisit Daniel Cherecheși, managerul Crișului.

Altfel, Suslak și Clej și-au prelungit înțelegerile cu teamul lui „Știli”, în timp ce portarul Andrei Dagău se va opera chiar mâine de menisc la Timișoara.

1
1


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.