Crisul Chisineu-Criș

Calvin a semnat cu Crișul, urmează Vasinc? Bozian și Siminic – ultimii plecați





Divizionarele terțe arădene sunt în febra achizițiilor estivale. Crișul Chișineu Criș pare a se mișca cel mai repede și într-o săptămână a defintivat lista despărților, dar a și oficializat prima achiziție.

Numărul „divorțurilor” la formația de pe Crișul Alb a ajuns la 9, după ce și fundașul Gabi Siminic și mijlocașul ofensiv, Bogdan Bozian, și-au luat actele. Nici Mucha, Lezeu, Lazăr, Matei, Ianc, Gâlcă și Maghici nu vor mai lucra cu Adi Abrudean, Remus Lung și Ovidiu Pașcalău, care – în schimb – au aflat numele noului fundaș central.

Ali Calvin Tolmbaye  (33 de ani) s-a despărțit de Șoimii Lipova și a semnat deja cu Crișul. „Tot Lipovei i-am făcut o ofertă și pentru atacantul Andrei Vasinc, așteptăm un răspuns până luni. Sper să-l mai convingem și pe Codrea, de la Avrig, un alt atacant dorit de antrenorul Abrudean. Dacă reușim ambele transferuri, mai căutăm un fundaș de bandă și unul-doi mijlocași centrali”, ne-a mărturisit Daniel Cherecheși, managerul Crișului.

Altfel, Suslak și Clej și-au prelungit înțelegerile cu teamul lui „Știli”, în timp ce portarul Andrei Dagău se va opera chiar mâine de menisc la Timișoara.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button