Crișul i-a prelungit împrumutul lui Sabău, dar a mai pus mâna și pe alți doi utiști, Zamfir și Onuțan


Divizionara terță antrenată de Adrian Abrudean este pe cale să-și defintiveze lotul pentru stagiunea 2019-2020. Calvin, Vasinc și Mărmăneanu au fost primele ransferuri estivale ale Crișului, care, astăzi, a mai oficializat trei mutări.

Vorbim despre trei juniori, doi dintre ei evoluând cu succes în eșalonul trei și în returul campionatului precedent. Sergiu Sabău a făcut-o chiar la Crișul, în timp ce Răzvan Onuțan a fost punct fix în defensiva celor de la Național Sebiș. Ambii fundași sunt născuți în anul 2000 și se descurcă atât în centrul, cât și în banda dreaptă a apărării.

În schimb, portarul Rafael Zamfir (18 ani) a evoluat un singur meci în Liga 3-a, în urmă cu două sezoane, la UTA II, dar acum are șansa să se impună. Andrei Dagău a refuzat în ultimul moment propunerea de a rămâne în „alb-albastru”, așa că goal-keeperul care a apărat buturile „Bătrânei Doamne” la Mioveni, în ultima rundă a campionatului ligii secunde, are mari șanse să fie titularizat. Al doilea portar din lotul Crișului este experimentatul Ovidiu Pașcalău, care se va ocupa și de pregătirea specifică a lui Zamfir.

Așadar, numărul achizițiilor estivale ale Crișului ajunge la șase. „Avem încredere în cei trei fotbaliști, vor ajuta Crișul, dar se vor ajuta și pe ei. Evoluând constant la noi au șansa să se facă remarcați și să plece, eventual, mai sus din vară. Mai vizăm un ultim junior născut în anul 1999. Vorbim despre Codrea, atacantul Avrigului pe care antrenorul și-l dorește mult la ce calități bune are. Apoi, dacă Siminic va rămâne cu noi, mai transferăm un singur senior”, a spus managerul grupării „alb-albastre”, Daniel Cherecheși. De menționat că toți cei trei juniori sunt reprezentați de Fusion Group Agency, firma de impresariat a lui Bogdan Apostu.

Crișul se va reuni pe 8 iulie în vederea pregătirii noii stagiuni de Liga 3-a.

4
0


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.